• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Din 28 martie 2017, Bucuresti-Palermo cu Ryanair

newsbot

Member
Ryanair a anunțat astăzi o nouă rută din București către Palermo, cu o frecvență de 3 zboruri / saptamana, începând din 28 martie 2017.

Aceasta este prima dintre noile rute Ryanair din București operate în calendarul de vară 2017 care urmează a fi anunțat curând în întregime. Ryanair marcheaza lansarea noii rute București – Palermo prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarife începând de la 24.99 EUR / segment pentru călătorii în aprilie și mai 2017. Aceste locuri promoționale sunt disponibile acum pentru rezervări pe www.ryanair.com/ro până la miezul nopții luni, 22 august.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE and Romania, Ryanair, a declarat: “Suntem bucuroși să anunțăm o nouă rută din București către Palermo, cu 3 zboruri săptămânale începând cu luna martie, prima dintre rutele noastre operate din București în cadrul calendarului de vară 2017 ce urmează a fi dezvăluit curând în întregime. Clienții români și turiștii trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

Pentru a sărbători noua noastră rută, scoatem la vânzare locuri din București către Palermo la tariful promoțional de doar 24.99 EUR / segment pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții luni, 22 august. Pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva astăzi o escapadă în însorita Sicilie.” Foto.

Continue reading...
 
Top