Din 3 iulie, Wizz Air va zbura intre Bucuresti si Kutaisi, Georgia

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air anunță astăzi primul zbor direct din România spre Georgia. Din 3 iulie, ruta Bucuresti – Kutaisi va fi operata de 3 ori / saptamana. Biletele pleaca de la 109 lei / segment si pot fi rezervate deja.

Ruta va fi operata in fiecare marti, joi si sambata dupa orarul de mai jos:

W6 3277 Bucuresti – Kutaisi 13:30 – 16:45 / marti. joi, sambata
W6 3278 Kutaisi – Bucuresti 10:15 – 11:40 / marti, joi, sambata

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară: „Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută WIZZ de la București la Kutaisi, Georgia. În timp ce aceasta reconfirmă angajamentul nostru în regiune, suntem nerăbdători să oferim și mai multe oportunități interesante care să răspundă cât mai bine așteptărilor clienților. Călătorii români pot ajunge acum într-una dintre cele mai vechi orașe ale Europei, în doar câteva ore, și pot vizita Georgia fie într-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 RON / segment. Aceasta este singura conexiune directa între România și Georgia și ne așteptăm să susțină turismul în ambele sensuri și să încurajeze relațiile de afaceri între cele două țări.”

WIZZ_Otopeni_Kutaisi.jpg


Călătorii WIZZ aflați în căutare de peisaje de poveste care îți taie respirația, cu podgorii întinse, cu biserici milenare sau străzi ascunse, ar trebui să aleagă Georgia. Orașul Kutaisi este unul dintre cele vechi orașe din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în patrimonial mondial UNESCO și unele dintre destinațiile favorite ale turiștilor. În același timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, pentru curse cu bicicleta, pârtii de schi sau locuri de rafting sau călărie.

Ca parte a celui mai mare plan de extindere, #WIZZaroundEurope, compania aeriană a adăugat o nouă destinație rețelei din România aflată în continuă creștere și care este formată în prezent din peste 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi locale prin oferirea acestui serviciu aerian cu adevărat accesibil pentru pasageri. Continuând investițiile și diversificarea în continuu a rețelei WIZZ în România, în 2018 vor începe din țară 19 zboruri noi care vor aduce oportunități de călătorie din Sibiu, Iași, Cluj și București.Continue reading...