Din 30 martie, Varsovia – Cluj cu LOT Polish Airlines

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Zborurile vor fi operate in fiecare luni, miercuri, vineri si sambata cu aeronave De Havilland Canada DHC-8 400 Series.

Biletele sunt deja disponibile pe lot.com, prin intermediul aplicației mobile, Centrul de Contact LOT şi prin alte canale de vânzare. Transportatorul aerian polonez, membru Star Alliance, va oferi cele mai bune legături aeriene către Polonia, dar și spre zeci de destinații din Europa și America de Nord. Zborurile de după-amiază oferă pasagerilor accesul la o multitudine de zboruri interne și europene cum ar fi Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra, Bruxelles. Orarul de zbor:

LO653 Varsovia – Cluj 10:45 – 13:10 / luni, sambata
LO653 Varsovia – Cluj 14:20 – 16:45 / miercuri, vineri

LO654 Cluj – Varsovia 13:50 – 14:35 / luni, sambata
LO654 Cluj – Varsovia 17:25 – 18:10 / miercuri, vineri

Cluj-Napoca este una dintre primele destinații deschise de LOT după terminarea oficială, cu succes, a procesului de restructurare. Cluj-Napoca, precum și întreaga regiune, Transilvania, este o destinație foarte importantă, atât pentru afaceri, cât și pasagerii care merg în vacanţă. Împreună cu lansarea zborului din Cluj-Napoca, LOT a mai deschis și alte rute precum Luxemburg, Ljubljana, Atena, Beirut, Nisa, etc.

Aeronavele Bombardier Dash-8 sunt apreciate de către pasageri pentru cabina spațioasă si pentru faptul că nu există nici un scaun în mijloc (layout 2-2). LOT este singura companie aeriană care oferă mai mult de trei clase de servicii adaptate la nevoile și așteptările diferitelor grupuri de pasageri care circulă pe distanțe scurte, pe zboruri europene. LOT Business Class înseamnă toate prioritățile la aeroport, accesul la Business Lounge, servicii personalizate, preparate culinare și băuturi servite pe veselă din porțelan și locul de lângă pasager blocat pentru un plus de spatiu. LOT Premium Economy Class oferă check-in și îmbarcare prioritară, meniu superior celui din Economy, băuturi și un loc în partea din față a cabinei. LOT Economy Class aduce un loc rezervat, băuturi răcoritoare și o gamă largă de produse alimentare proaspete ce pot fi achizitionate la bord. Pe zborurile lung-curier cu plecare din Varsovia sunt folosite Boeing-uri 787 Dreamliner (LOT a fost clientul european de lansare pentru 787, are 6 in flota si trebuie sa primeasca inca doua).

LOT are cel mai mare potențial de a deveni transportatorul principal pe drumul spre Toronto, New York sau Chicago pentru mii de pasageri care își încep călătoria din Cluj-Napoca. Zborul către Varșovia durează mai puțin de 2 ore, iar timpul total de călătorie spre America de Nord este de numai 14 de ore, incluzând transferul foarte convenabil și scurt la hub-ul nostru, Aeroportul Chopin din Varșovia. Nimeni nu deservește Cluj-Napoca atât de bine! “- declară Adrian Kubicki, Purtător de cuvânt LOT. “Timpul de transfer spre Londra este de numai 35 de minute! Acest lucru nu este ceva ce noi promitem. Acest lucru este ceea ce oferim. Pasagerii care călătoresc din Cluj-Napoca merită o companie aeriană care îi va aduce mai aproape de zeci de destinații din întreaga lume. În acest moment oportunitățile sunt limitate, iar pasagerii suferă din cauza lipsei de conexiuni convenabile. Cluj-Napoca este a doua noastră destinație din România și LOT este deja prima companie aeriană ca alegere pentru mulți pasageri din această piață importantă”, adaugă Kubicki.

Directorul General al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj, David Ciceo: “Noua rută spre Varşovia va asigura în premieră o legătură aeriană cu capitala Poloniei dar şi accesul pasagerilor noştri la o serie de conexiuni cu oraşe importante din Europa şi America de Nord. Suntem convinşi de faptul că zborurile companiei LOT vor fi primite cu mare interes de către pasagerii din aria noastră de acoperire şi că acestea vor contribui la creşterea traficului de pe aeroport”. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat: “Consiliul Judeţean Cluj apreciază decizia companiei LOT Polish Airlines de a începe operarea de zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Varşovia din 30 martie 2016. Consider că acest zbor va aduce noi opţiuni de călătorie pentru pasagerii Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj şi va oferi o conectivitate sporită judeţului Cluj şi întregii regiuni.” Foto: Adam Myszkowski, Jakub Malecki.Continue reading...