Din 31 octombrie, Satu Mare – Londra Luton cu Wizz Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air a anunțat astăzi că Satu Mare devine cea mai nouă destinație românească, lansând totodată noul serviciu către Londra Luton. Zborurile vor fi operate in fiecare luni si vineri, preturi de la 109 lei / segment.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, WIZZ a adăugat aeroportul din Satu Mare reţelei sale care devine cea de-a zecea destinație românească ce beneficiază de zborurile cu prețuri reduse ale companiei. Începând din 31 octombrie, ruta din Satu Mare va conecta orașul din nord-vestul României cu Londra Luton, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Ruta Wizz Air de la Satu Mare devine prima conexiune internațională de pe acest aeroport.

Primul zbor Wizz Air din București a decolat în 2007 și de atunci compania și-a dezvoltat continuu rețeaua sa de zboruri la preț redus în România – în prezent transportatorul aerian oferă 120 de rute spre 18 țări de pe 10 aeroporturi din țara noastră. Operațiunile WIZZ din România nu numai că oferă acces la tarifele cele mai mici puse la dispoziție de companie dintre țara noastră și restul Europei, dar stimulează și dezvoltarea locurilor de muncă la nivel local, din industriile de aviație și turism. Peste 600 de angajați Wizz Air lucrează acum în România și sunt cei care îi întâmpină pe pasageri pe zborurile WIZZ din și spre România, ceea ce înseamnă că în acest an compania facilitează mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile adiacente din întreaga țară.

Demonstrând angajamentul WIZZ către pasagerii săi din România, compania investeşte continuu în operaţiunile locale şi va creşte flota alocată la 20 de aeronave, inclusiv 4 noi aeronave ultra eficiente Airbus A321, cu 230 de locuri, până la sfârşitul lui 2016. De-a lungul acest an, WIZZ a anunţat şi a început deja 28 de rute noi, ce vor face legătura dintre România şi restul Europei, inclusiv prima cursă internă a companiei ce va conecta Bucureştiul de Cluj –Napoca, deschizând astfel, o nouă etapă în transportul aerian din ţara noastră. În ultimele 12 luni (până la 31 august), compania a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri spre şi dinspre ţara noastră.

Cu noile zboruri spre şi dinspre Satu Mare, Wizz Air îşi va întări poziţia de companie care oferă cea mai mare conectivitate dintre România şi restul Europei şi de promovare a dezvoltării economice în întreaga ţară. Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 109 lei / segment.

Continue reading...