Din 4 iunie, Bucuresti – Alicante cu TAROM

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
TAROM anunță introducerea în orarul de vară a unei noi rute: Bucuresti – Alicante. Ruta va fi operata intre 4 iunie si 27 septembrie 2016.

Zborurile vor fi operate de doua ori / saptamana. Biletele au fost puse in vanzare din ianuarie 2016 iar prețurile pornesc de la 149 Euro*, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul TAROM www.tarom.ro. Aceasta ruta va fi operata cu o aeronava Boeing B737, configurata exclusiv cu clasa economic.

RO433 21:15 Bucuresti – 00:10 Alicante / luni, sambata
RO434 00:55 Alicante – 05:25 Bucuresti / marti, duminica

“Alicante este a patra destinație operată de TAROM în Spania după Madrid, Barcelona și Valencia. Noua destinatie este una dintre cele mai moderne şi mai frumoase oraşe de pe coasta Spaniei. Denumită Alacant în limba catalană, cu o medie de 300 zile insorite pe an, Alicante este un fost sat pescaresc care s-a transformat intr-un oras in plina expansiune, atat din punct de vedere turistic, cat si de business”, a declarat directorul general TAROM, Gabriel Stoe. Biletele sunt disponibile la vânzare pe site-ul companiei www.tarom.ro cât și pe varianta mobilă a site-ului TAROM m.tarom.ro şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM din România. Foto.

Continue reading...