Din 9 noiembrie, Bucuresti-Bristol cu Ryanair o data pe saptamana

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Ryanair a anuntat astazi o noua ruta din Bucuresti către Bristol. Din 9 noiembrie, va fi operat un zbor / saptamana, iar tarifele pleaca de la 24,99 EUR / segment.

Noua ruta se adauga celor 3 noi rute anunțate către Atena, Timișoara și Berlin, care vor aduce Aeroportului București peste 1.55 milioane de clienți anual și vor susține 1.150 de locuri de muncă asociate activităților acestuia. Calendarul Ryanair pentru iarna 2016 București va aduce:

1 nouă rută către Bristol (1 x săptămână)
3 noi rute de iarnă: Atena (1 x zi), Timișoara (2 x zi) & Berlin (2 x zi)
Mai multe zboruri către: Bruxelles (9 săptămânale), Milano M (zilnic) & Dublin (5 săptămânale)
12 rute în total
104 zboruri săptămânale
1.55 milioane de clienți anual (+750.000)
1.150 de locuri de muncă.

Această nouă rută face Ryanair alegerea ideală pentru clienții business, dar și pentru cei care călătoresc de plăcere, și care pot acum să aleagă din cele 12 rute operate din București în iarna 2016, la cele mai mici tarife. Consumatorii români trebuie să se aștepte la noi îmbunătățiri asumate în cadrul programului “Always Getting Better” și care includ multe alte noi rute, noi experiențe digitale și noi interioare ale aeronavelor.

Denis Barabaș, Sales and Marketing Executive al Ryanair pentru România, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi rute din București către Bristol, cu serviciu săptămânal, ca parte a calendarului nostru de Iarnă 2016 București, extins semnificativ, și care mai include 3 noi rute către Atena, Timișoara și Berlin. Această rută nouă este ideală atât pentru clienții care călătoresc în interes de afaceri cât și pentru cei de plăcere, iar Ryanair va continua să dezvolte numărul de destinații, traficul și locurile de muncă, în București.

Pentru a sărbători noua noastră rută din București, scoatem la vânzare locuri la prețuri începând de la doar €24.99 pentru rezervări până Luni, 16 Mai, și călătorii în Noiembrie și Decembrie. Pentru că vor fi rezervate rapid, dar și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Continue reading...