Din toamna, Bucuresti – Marsilia cu Ryanair de doua ori pe saptamana

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Ruta va fi deschisa la sfarsitul lunii octombrie sau inceputul lunii noiembrie (orarul inca nu a fost definitivat). Biletele vor fi puse in vanzare luna viitoare.

Ryanair a anuntat astăzi, 17 ianuarie, o nouă rută din București către Marsilia, care fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018, care va fi pus în vânzare luna viitoare pe Ryanair.com. Aceasta reprezintă prima noutate a programului de iarnă 2018 Ryanair și clienții români se pot bucura de tarife chiar mai mici, dar și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better” care includ:

• Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă de 25€ pentru un bagaj de 20kg
• Zboruri de legătură în Milano, Roma și Porto
• 20 de rute lung curier Air Europa din Madrid, la vânzare pe Ryanair.com
• Un nou parteneriat cu Erasmus Network, ce le oferă studenților reduceri și o platformă de rezervări dedicată
• Recunoașterea vocală Alexa pentru căutarea zborurilor, hotelurilor și verificarea situației zborurilor pe Ryanair.com
• Un nou website Ryanair Rooms și o nouă aplicație

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat: “Ne bucurăm să anunțăm o nouă rută din București către Marsilia, cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018. Aceasta este prima din noile rute ale programului de iarnă 2018, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și noi îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din București de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada ianuarie – aprilie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până vineri, 19 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea acestor locuri la tarife reduse, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”Continue reading...