dureri de urechi și lipsă auz urechea stânga 2 zile
Pai asa se intampla cand ai un anumit canal infundat. Ca zbori cu A sau B, o sa suferi teribil, fizica si medicina nu tin cont de cine a fabricat aeronava.
un fel de izbitură pe partea stânga spate în timpul zborului( de parcă ar fi lovit ceva...toti pasagerii au tresărit)
Ori ati fost loviti de OZN si nu mai sunteti nici unul pe pamant, ori au scapat insotitorii de sub control un carut de mancare/bautura.
iar coborârea( purtat de vânt ca o hârtie de parcă era deltaplan)
Asta inseamna ca are un coeficient aerodinamic foarte bun, deci consum mai mic, nu? Sincer, chiar crezi ca poti sa apreciezi chestiile astea ca pasager? Te-ai gandit cumva ca o coborare poate fi (si este cel mai economic sa fie) efectuata cu motoarele la tractiune minima?
bonus doua salturi ca o minge la aterizare
Aia e aterizare
FR, daca ar fi zburat A, ar fi aterizat la fel. Si nu vad unde e problema aici. Aeronava este facuta sa fie trantita la aterizare.
soția îmi și zice: "Să mai cumperi niciodată bilete la compania asta"
Daca ar gandi asa cat mai multi oameni in Romania, ce bine ar fi
Prefer să vin cu bicicleta din Uk până acasă
Macar vei avea o sanatate de invidiat, asta daca scapi nemuscat de caini prin satele din RO.
Si cred eu sunt mai slab presurizate
Sunt chiar foarte bine presurizate, ca orice alta aeronava care zboara comercial. E adevarat, pot aparea probleme, dar astea tin de mentenanta care este oferita de cine trebuie sa o ofere.
Nu e nevoie sa-mi prezinți puținele a accidente Airbus ca le cunosc....sa învățat din ele și problemele s-au remediat
N-as zice. Ambele prezentate de mine s-au produs datorita angajarii aeronavei. Desi trebuia sa existe o protectie care sa impiedice acest lucru. Deci, sigur nu s-a invatat din ele. La fel si interconectarea stickurilor. Dupa cum ai citit si raportul accidentului din Asia, un pilot introducea o comanda (total eronata), iar celalalt habar nu avea ce anume face respectivul. Sincer, daca un pilot e foarte slab, va "gasi" un mod de a distruge o aeronava, indiferent din ograda carui producator ar fi.
Ideea e simpla, fiecare companie are o alta filosofie despre cum se zboara aeronavele sale. La A calculatorul e stapan, iar pilotul doar monitorizeaza buna functionare (evident, decoleaza si aterizeaza, dar nu despre asta e vorba aici), pe cand la B, calulatoarele iti dau cat mai multa informatie, dar pilotul e cel ce ia masurile ce se impun. Iar confortul este atat de mare pe cat vrea compania aeriana sa fie. Si confortul costa bani, bani pe care unii sunt dispusi sa ii plateasca, altii mai putin.