Dniproavia (Z6/UDN)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Berceni

New Member
Jul 14, 2016
1
6
3
42
Bucharest
Salut, este primul meu post aici desi urmaresc formul de ceva vreme.
M-am gandit sa contribui cu o veste proaspata. Se pare ca dupa 6 ani, din septembrie 2016 vom avea din nou zboruri directe bucuresti - kiev (OTP-KBP). Preturile par a incepe de la 100 de EUR si programul este bun pentru un weekend trip.
Compania aeriana Dniproavia. Programul complet aici: Schedule — Dniproavia airlines

• 👍
Reactions: 5 users
Z6 560 KBP 14:40 - OTP 16:20 ER4
Z6 561 OTP 17:00 - KBP 18:40

zilele 1,3,5,7 din 02.09

175960.jpg

Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
Îmi "place" când informațiile sunt preluate fără a fi citați.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

boardingpass, un exemplu.

A fost operata la fel acum cativa ani si au oprit-o din lipsa de pax. Ce le spune ca de data asta o sa functioneze mai bine, dupa evenimentele din Ucraina si la preturile astea?

Un Wizz 2/7 pe Zhulyany ar fi fost alta treaba.

A fost operata la fel acum cativa ani si au oprit-o din lipsa de pax. Ce le spune ca de data asta o sa functioneze mai bine, dupa evenimentele din Ucraina si la preturile astea?

Nu, Aerosvit a intrat în insolventa, de aceea s-au oprit atunci zborurile. Câti pax au fost, nu prea stim ...

• 👍
Reactions: 1 user
din 02.12 zborul devine zilnic, deci se pare ca sunt relativ multumiti de rezultate

• 👍
Reactions: 2 users
un prieten de pe aeroport mi-a confirmat că vin în medie cu 30pax și pleacă pline... incl cele două locuri biz rezervate aproape pe fiecare zbor și mai spune că au și paxi în tranzit

Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 1 users
Iar din ianurie, frecventele scad la 3/7 pana in aprilie cand sunt incarcate in sistem.

la ei pe site se pot rezerva zboruri zilnice si în perioada ianuarie-martie

Iar din ianurie, frecventele scad la 3/7 pana in aprilie cand sunt incarcate in sistem.
tu te-ai uitat doar pe calendarul de la selectarea datei... dacă ai fi și simulat o rezervare ai fi văzut că datele de pe pagina flight schedule sunt reale :)

In regula, la momentul cautarii zborurilor pana in martie, inclusiv in sistemul de rezervari erau incarcate doar in zilele de miercuri, vineri si duminica. Observ ca sunt zilnice acum!