Dubaiul deschide un birou de reprezentare in Romania

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Dubai, cea mai populara destinatie din Emiratele Arabe Unite, isi anunta prezenta in Europa Centrala si de Est, deschizand un birou de reprezentare si in Romania.

Dubai are deja reprezentante oficiale in tari din Europa de Vest, iar compania Travel Advance (Cehia) a fost selectata de Autoritatea de Turism din Dubai sa o reprezinte in Europa Centrala si de Est. Decizia de a intra pe noile piete demonstreaza dorinta bogatului emirat de a accesa potentialul de turism in crestere al acestei regiuni, dar si al Romaniei. Luna septembrie va marca lansarea unei largi campanii de promovare in tara noastra prin care Dubai doreste sa se prezinte ca o destinatie deschisa nu numai cuplurilor cu venituri mari si celebritatilor, ci si familiilor, turistilor seniori si tuturor celor aflati in cautarea unui produs turistic de valoare.

REVIEW / Cum este sa stai doua nopti la Burj Al Arab (iulie 2014).

Planul a fost conceput pentru atingerea obiectivului Autoritatii de Turism din Dubai: un numar de 20 milioane de turisti anual in 2020. Organizatia guvernamentala oficiala care se ocupa cu promovarea Emiratului ca destinatie a turismului mondial si centru major al comertului este Dubai Tourism and Commerce Marketing (DTCM). Alaturi de promovarea emiratului Dubai in toata lumea, DTCM are responsabilitatea emiterii licentelor turoperatorilor si a clasificarii serviciilor ospitalitatii in Dubai.

REVIEW / Armani Hotel Dubai (octombrie 2011) si Atlantis The Palm (aprilie 2009).

Cu sediul in Cehia, Travel Advance este una dintre companiile din Europa Centrala si de Est cu cea mai rapida crestere in domeniul marketingului destinatiilor turistice. Compania este condusa de Paddington Tucker si Lenka Fidranska, care au o bogata experienta in domeniu, acumulata de-a lungul a numerosi ani de promovare a destinatiilor turistice in aceasta regiune.

Impresii de calatorie: flydubai Business si Emirates Business Class (777-300ER).

Continue reading...