• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Emirates (EK/UAE)

transporter

Well-Known Member
Ehm... mai repede decat am prezis, desi eu ma asteptam sa fie cuplat Bucurestiul cu o alta capitala din regiune.
 
Din informatiile mele, sunt discutii ca zborul sa se faca in combinatie cu Sofia... nu a fost luata inca o decizie, deci, personal, nu cred ca vor incepe din septembrie.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Informatiile mi se par un pic contradictorii . Pe de o parte screeshotul de pe intranetul Emirates pare convingator insa data lansarii:1 sept 2014 pare nerealist . Si ROT ar fi invidios pe o durata asa scurta intre anunt si lansarea propriu-zisa.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Emirates (EK, Dubai Int'l) is interested in using Barcelona El Prat as an intermediate hub for onward flights to the Americas. Spain's Preferente newspaper says the Catalonian government has confirmed the Emiratis' interest but has not given any time frames for the development.
Earlier this year, Emirates' country general manager, Fernando Suárez de Góngora, said the proposal would make sense and has strong potential but would depend on the United Arab Emirates securing 5th Freedom traffic rights during its Bilateral Air Services Agreement negotiations with Spain.
Last week, Willie Walsh, the CEO of the International Airlines Group (IAG), said Iberia (IB, Madrid Barajas) had no intention of resuming longhaul flights out of Barcelona until such time that they proved financial viable.
ch aviation
 
  • 👍
Reactions: 1 users

etravel

Well-Known Member
@MihaiCLJ, cand ai parte de subventii nelimitate si libertate de miscare identica, sigur ca poti sa iti ataci competitorii cat vrei si cat te lasa resursele.
 

transporter

Well-Known Member
@etravel ai si argumente sau dovezi pentru subventii ? Crezi ca la LHR sau alte aeroporturi similare Emirates primeste combustibil la pret subventionat ? Sau pentru ca asa zic dinozaurii din Europa si din US atunci asa trebuie sa fie ?

ME3 se dezvolta pentru ca ofera un produs net superior celui oferit de alde Air France si Lufthansa. Citeste postul lui Hamilton (Pontifications: Passenger experience and the WOW factor - Leeham News and Comment) , autorul nu e un oarecare afon in ale aviatiei si vezi ce zice si el despre experienta pe care o ofera ei. Experienta care face ca multi clienti sa ii aleaga in detrimentul grevistilor din Europa care nu sunt in stare sa inteleaga ca daca continua asa (greve peste greve, avioane cu cabina antica) nu fac decat sa isi taie craca de sub picioare.
 

Boobba-One

Well-Known Member
Zic eu ca ii bat pe americani cu legile lor proprii
Nu stiu daca ii bat pe americani cu legile proprii - fiecare dintre ME3 & US3 avind propriile argumente valide.
In schimb este clar ca le place sa joace tare: ultima miscare este faptul ca UAE sint in discutii cu autoritatile aeroportuare si municipale din Philadelphia, pentru a adauga aceasta destinatie celorlalte 10 pe care le deserveste in US.
Este o trinta din care putin probabil ca o sa se profileze un veritabil cistigator.
 

Boobba-One

Well-Known Member
Emirates reia cursele pax pe Baghad cu A330-200 incepind din 17sep15 - 4/7 ... life-vests will be replaced with bullet-proof vests, cum ar veni...:tearsofjoy:
[doublepost=1443041886,1439938280][/doublepost]...or fi aplaudat pasagerii dupa aterizare?:rolleyes:
 
  • 👍
Reactions: 1 user

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Pentru cei care inca nu stiau (printre care ma aflu si eu): pe zborurile Emirates, operate cu A380, 10MB de internet sunt gatis, iar 500MB costa doar 1$.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

Boobba-One

Well-Known Member
d182e8009b1db7a61eeef594e1bee807.jpg


...GVA...
 

alex

Well-Known Member
Premium Member
Se pare ca EMIRATES are /week 140 noi recruti de "cabin crew"!! Nu stiu cati raman dupa cursuri !!

Va urma!
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Prima cursa DXB - AKL ajunge la destinatie in urmatoarea ora.
Este vorba de EK448 -> Flightradar24.com - Live flight tracker!

Cu asta, preiau stafeta, devenind compania care opereaza cel mai lung zbor, aprox 14.500km.

QR le cam sufla`n ceafa, lansand cat de curand DOH - AKL, care va fi si mai lung.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Top