• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Emirates (EK/UAE)

Boobba-One

Well-Known Member
787-dreamliner.jpg
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Da, domnilor. Asta stim cu totii. Dar aici, cel putin, nimeni nu priveste produsul 787 ca fiind un produs international. E produs Made in USA si advertised ca atare. Boeing e unul dintre cei mai mari exportatori ai US, daca nu cumva cel mai mare. E o discutie mai larga despre Boeing si politica si nu cred ca e threadul potrivit. In timp ce scriu asta, vad ca flydubai a comandat 225 de 737 Max... Si voi spuneti ca nu e politic.
 

dxb777

Well-Known Member
Emirates confirma astazi informatia aparuta pe Aeronews pe 9 ianuarie:

Emirates will launch services to Santiago de Chile via Sao Paulo from 5 July. The new route will be operated 5x weekly with a two-class configured Boeing 777-200LR which offers 38 Business Class seats in a 2-2-2 configuration and 264 seats in Economy Class.
 

dxb777

Well-Known Member
Clark again declined to rule out future 5th freedom flights, or routes that originate in Dubai, but stop in Europe to pick up passengers. Emirates operates two — Newark to Athens, and New York JFK to Milan. Clark said EK continues to receive pitches from European airports desperate for a non-stop route to the United States. But he said Emirates only moves when it sees a prime opportunity.

https://skift.com/2018/09/07/ceo-emirates-may-soon-resume-u-s-growth-as-business-recovers/
 

Disconnected

Well-Known Member
să nu ne udăm de la o declarație... dacă ne uităm în trecutul apropiat ne amintim că EK și TK au refuzat BUD, apoi aeroportul i-a păcălit pe cei de la LO. EK parcă a mai refuzat și ZAG și DBV, aeroporturi cu potențial mult mai mai mare decât OTP, nu pentru abundența de trafic business dar pentru leisure și VFR și în piață cu putere de cumpărare mai mare decât a românilor. La DBV s-a rezolvat, vine AA, la Atena vine iar AA peste EK, așadar sigur OTP nu o să fie un aeroport de legătură pentru un zbor 5th freedom în următorii ani, mai mari sunt șansele să zboare ROT direct în SUA decât să vină EK via OTP :)
Post automatically merged:

ah, și să nu uităm și de presiunea pe care o fac US3 către DoT pentru fiecare cerere de rute noi sau creștere a numărului de zboruri pe care ME3 o fac
 
Last edited:

B738

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
@dxb777 Incepeti din nou???:camper:
Post automatically merged:

Dacă nu veniți cu o statistică cu câți vizitatori aveți pe site totul e în zadar ;).
De cate un ecler, savarina sigur au. :p:p:p
 
Last edited:

dxb777

Well-Known Member
Se pare ca EK renunta la planurile pentru MEX. Emirates abandona planes de volar a México

"According to sources in Mexico, the lack of suitable daily slots at MEX have made Emirates abandon plans to operate a daily DXB-BCN-MEX rotation. Apparently 3 weekly service (which is what the slots they were able to obtain would allow) would result in an unprofitable operation for EK, so they decided not to launch DXB-BCN-MEX."
 

ckristi

Member
EK212 /UAE212 Houston Dubai divert la... Sofia. Desi IST era mai aproape im momentul deciziei. Probabil este primul A380 care aterizeaza la Sofia.
Post automatically merged:

 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 users
Top