eurolot.com (K2/ELO)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Auzisem si o gramada de reclame la radio... pacat

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Într-un comunicat, compania aeriană poloneză Eurolot anunţă suspendarea deschiderii rutei Cluj-Napoca -Varşovia de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj începand cu data de 27 octombrie 2014, adică din sezonul de iarnă.

Pentru mai multe detalii pasagerii sunt rugați să contacteze compania aeriană accesând website-ul www.eurolot.com.

Biroul de presă AIAIC

deci s-a anunțat și oficial.

Bun. Caz punctual: eu am luat 3 bilete pe zborul asta acum cateva saptamani, chiar cand s-a lansat. E cu conexiune. Acum imi dau banii inapoi. Ca sa iau alte bilete ma costa aproape de doua ori mai mult un alt bilet decat la momentul respectiv. idei despre ce pot face?

Anul acesta ar fi trebuit sa zbor cu Czech Airlines pe ruta CLJ-PRG-CPH. Dupa cum stiti Tarom(CSA) a renuntat la ruta CLJ-PRG asa ca Czech Airlines mi-a propus alternativa: CLJ-OTP-PRG-CPH.

LOT at trebui sa iti ofere posibilitatea sa zbor cu ei pe ruta CLJ-OTP-WAW- Riga (parca la Riga vrei sa mergi).

Daca nu au putut nici macar sa opereze o amanare pana in decembrie sa zicem, coroborat cu o reducere de la 6/7 la 4/7, inseamna ca vanzarile au fost absolut dezastroase.

Bun. Caz punctual: eu am luat 3 bilete pe zborul asta acum cateva saptamani, chiar cand s-a lansat. E cu conexiune. Acum imi dau banii inapoi. Ca sa iau alte bilete ma costa aproape de doua ori mai mult un alt bilet decat la momentul respectiv. idei despre ce pot face?

N-ai ce sa faci decât daca ai fi avut rezervare pe în urmatoarele 2 saptamâni (atunci ai fi avut dreptul la o compensare). în rest: banii înapoi si ghinion ...

@andi 28
Eu nu as renunta asa de usor:
1. Contacteaza agentia de turism de la care ai luat biletele.
2. Explica-le ca esti dispus sa accepti modificarea traseului. Propune CLJ-OTP-WAW- VNO sau CLJ-MUC-WAW-VNO.
Nu vad de ce nu ar accepta; OTP-WAW e operat de catre LOT iar WAW-VNO e operat tot de catre LOT.
Din cate am inteles e vorba de 3 persoane care si-au luat bilete dus-intors. Decat sa iti dea banii inapoi (in jur de 1000 euro), mai bine isi imbunatatesc LF pe OTP-WAW si pe WAW-VNO si retur.
Avioane LOT probabil ca nu sunt pline si ar fi o prostie sa dea banii inapoi si sa zboare OTP-WAW-VNO cu LF de 70%.

Daca nu vor sa accepte pt. ca zborul CLJ-OTP nu e zbor LOT, incearca modificarea traseului cu plecare din Budapesta. Budapesta- Varsovia-Vilnius si mergeti cu masina proprie pana in Budapesta (6 ore).

• 👍
Reactions: 3 users
Eu din ce ziceau azi prin presa reprezentantii aeroportului am inteles ca s-a amanat introducerea pentru primavara/vara. Nu mai gasesc unde am citit chestia asta ...

Confirm..... desi poate fi doar un "mesaj" de curtoazie. E evident ca c/s atat de tarziu cu LOT a dinamitat intreaga "constructie". Nu cred insa ca va incepe ceva la vara. Daca ar fi dupa capul meu, daca as dori asta, as anunta cursa inainte de 1 dec 14. Pt a prinde summer-season cu zborurile peste ocean. Altfel......

Din 31 martie nu mai opereaza, o parte din avioane merg la LOT.

• 👍
Reactions: 2 users
Au avut pierderi, nu au sansa standalone si trebuiau inclusi in programul de privtizare. Macar polonezii au puterea reformelor radicale - dar au avut si i 91 pe vremea lui Balczerowicz , cind romanii nu isi vindeau tara. Rezultatele se vad.

• 👍
Reactions: 2 users