Fara viza pentru Canada de la 1 Decembrie

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
5,320
3,645
303
Constanta
Ambasadorul Canadei: Toți cetățenii români vor putea merge fără viză în Canada de la 1 decembrie

Românii care dețin o viză validă pentru SUA sau au primit o viză pentru Canada în ultimii 10 ani vor putea călători fără vize de la 1 mai, iar de la 1 decembrie toți cetățenii români vor putea merge în Canada fără viză, a anunțat, joi, ambasadorul Canadei în România, Kevin Hamilton, în cadrul unei conferințe pe tema proiectelor urbane de tip Smart City.
digi24

In aceste conditii m-as cam astepta ca Air Canada Rouge sa inceapa din decembrie o ruta de pe OTP.
 
@AIR06
Air Canada Rouge, stylized Air Canada rouge, is the vacation and leisure airline subsidiary of Air Canada

Ai vazut ce destinații are în portofoliu? București e paralel cu ele...
E atat de mare cererea încât să umple un B767? Nu cred.

Nici ministrul transporturilor sau alții din breaslă nu se gândesc la zboruri long-haul catre Canada, romanii vor China, nu contează cât costă acea viză magica cu single entry :)
 
@iulius, București nu este o destinație turistică atractivă, iar Air Canada nu va deschide o asemenea rută pentru trafic etnic sau să ducă români în vacanță în Canada.
 
Berlin, Algiers, Bogota, Budapesta, Casablanca, Marsilia - nu vad de ce Bucuresti ar fi imposibil.

Pai toate pe care le-ai citat, poate cu exceptia Algeriei, sunt destinatii preponderent leisure pt canadieni. Sigur, nu e imposibil, dar si eu sunt sceptic...
 
@Bobon, iar vorbesti pe langa. Ai uitat ce comunitate romaneasca exista in CA + business-urile canadienilor in RO, fara partea leisure. Iti recomand cu caldura sa iei legatura mai frecvent cu zona travel, pentru ca observ ca iti este total straina.
 
Din destinațiile de mai sus, Berlin și Marsilia nu sunt prea turistice și nici prea bogate. Dacă era Nice în loc de Marsilia mai ziceam.
 
@Bobon, iar vorbesti pe langa. Ai uitat ce comunitate romaneasca exista in CA + business-urile canadienilor in RO, fara partea leisure. Iti recomand cu caldura sa iei legatura mai frecvent cu zona travel, pentru ca observ ca iti este total straina.
Dl. Expert is back... cu același replici și ton de God, las-o moartă. O să merg și eu în infotripuri ca să văd la fața locului care e situația
 
Cel putin, eu nu epatez in expert, in ariile unde nu am suficiente informatii, Gabriel! Asta e diferenta!
 
  • 👍
Reactions: 1 users