Feed si echipamente necesare

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Eu am revenit din state fix cand l-au lansat, daca se miscau un pic mai repede il cumparam. Dar sincer sa fiu nu stiu daca merita avand in vedere ca eu deja am filtrul trece banda(cilindrul albastru de la flightaware), pro stick plus-ul aduce acest filtru direct in stick. Oricum, diferenta mare o face vizibilitatea la cer, constructia antenei, lungimea cablului dintre antena si receiver si de multe ori setarile proaste facute pe receiver(de exemplu amplificarea maxima suprasatureaza ADC-ul din receiver si se pierde mult din semnal). Eu nu am decat vreo 240* vizibilitate la cer din cauza ca am un dulap gsm pe care am pus antena, in spatele dulapului sunt antene gsm si alea daca bat direct in antena ADSB suprasatureaza receiverul iar filtrul nu face fata. Intre timp antena din imagine a fost inlocuita cu alta din cauza ca nu era bagata in nicio teava ca sa o protejeze de apa si s-au inundat nodurile dupa o ploaie de vreo 3 zile, antena noua e tot expusa direct la precipitatii dar nu am deloc probleme cu ea fiindca nodurile sunt izolate foarte bine cu un cauciuc special facut pentru asa ceva. Daca o pun in teava mai pierd din semnal si nu vreau. Acum vad ca sunt pe 2 pe fr24 pe Romania ca scor, asta e ceva nou.

IMG_6537.jpg

IMG_6560.jpg

IMG_6565.jpg

• 👍
Reactions: 1 user