flightradar24

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
thumbnail.png

is curios ce fac. Cauta un loc bun pt Zelensky

Cunoaste cineva aerodrom in zona demn de aterizare cu jeturi private, si pista betonata ? Ma indoiesc ca ar fi aterizat pe o pista cu iarba. Avionul are plecare din ARW cu destinatia ZZZ(aerodrom fara nume).

ezXSuD0.jpg

M-a impresionat varsta tipului: 62 ani!

Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 users
Atunci a iesit din fabrica, dar pe el fii sigur ca totul e de ultima generatie... se vad inclusiv motoarele CFM in poza

E ca un Chevy de aceasi varsta restaurat complet cu motor LS sub capota :)

Cred ca singurul lucru din el care mai e din 1959 e placuta cu nr de serie cu care a iesit din fabrica :)

Dar, da impresionanta varsta si drept dovada, un lucru bine intretinut te tine mult si bine!

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

M-a impresionat varsta tipului: 62 ani!
Mosule, ce tanar esti. :)
Am urmarit ieri pe Flightradar, a mai fost unul similar care s-a rotit in zona Dobrogei de sud, dupa care a venit si a aterizat la LRBS pentru (re)alimentare.

Nu stiu de ce va surprinde. Stim cu totii ca avioanele Boeing707 sunt aeronave produse incepand cu anii 50. Cel mai "tanar" avion are 43 de ani, adica ultimul iesit pe poarta fabricii in 1979. Mai toate care zboara sunt trecute de 50 de ani. Intradevar, daca il modifici complet e ca si nou. Nu stiu daca structura a fost inlocuita total sau partial. Ma gandesc ca fuzelaje de 707 nu se gasesc precum un motor, o jamba, sau o bucata de tabla ce poate fi schimbata. Probabil, schimband sectiuni de fuzelaj ani la randul, au ajuns sa il faca complet din tabla noua. :)

Duminica trecuta auzeam din casa mai multe avioane la intervale regulate si nu locuiesc sub vreun coridor de zbor. Asa ca am cautat pe FR24 si nu mica mi-a fost supriza sa descoper ca era un AN-30 al Romaniei. Practic a decolat de la Köln si zbura in cerc pe deasupra bazei NATO de la Geilenkirchen. De precizat ca in apropiere se afla si sediul Comandamentului de Nord al NATO de la Brunssum (Olanda). Mai jos un printscreen:

1667589243562

buna seara. detin si eu un kit pentru receptia ads-b in Brasov. kit-ul este compus dintr-un stick dvb-t, antena dedicata pentru banda 1090 mhz. intreb daca se preteaza achizitionarea un preamplificator pentru a mari zona de receptie a semnalului ads-b ? multumesc