Fly One (5F/FIA)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

cristi_avb

Well-Known Member
fly-ra 2017
Feb 29, 2012
2,236
2,254
153
38
Ploiesti
Flugstatistik / Flightmemory
mD727o4.png

LIVE! Conferinţă de presă: „Lansărea pe piață a companiei aeriene FlyOne”
Conferinta de presa lansarea pe piata a companiei aeriene Flyone- live stream

• 👍
Reactions: 2 users
Interesant ca Chief Cabin Crew, Ana Gruzina, a lucrat ceva ani la Air Moldova, credeam ca inca lucreaza acolo - si Dan Trusca a plecat de la Tarom la Fly One, sau inca lucreaza ca Airbus Chief Pilot pentru ROT?

E inregistrare

Moscova (DME) - din 10 iunie
Voronej (VRJ) - din 20 iunie
Sankt-Petersburg (LED) - din 21 iunie
Parma (PMF) - din 23 iunie
Verona (VRN) - din 27 iunie
Londra (STN) - din 27 iunie
Barcelona (BCN) - din 28 iunie
Lisabona (LIS) - din 29 iunie
Dublin (DUB) - din 30 iunie

Toate informațiile:

Foarte interesant este ca nu intra pe ruta KIV-Moscova, ruta cu cel mai mare număr de Paxi de pe KIV

LE: la conferința de presa arată ca vor deservi si DME.. Deci imi retrag inteabarea :)

Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
Cam fantomatici baietii. Zic pe pagina de FB ca au doua A320 + unul de rezerva, insa pe planespotters apare doar unul. Hmm....

Ala de pe planespotters o fi cel de rezerva? ;)

Nu, este cel activ. Singurul, conform planespotters. Unde este al doilea activ + cel de rezerva inca nu se stie...

Glumeam ;)
Pentru mine pare sa fie un fel de flyromania, care moare prematur.

• 👍
Reactions: 1 users
I-am intrebat acum pe pagina de Facebook ce REG-uri au celelalte doua. @Zsolt Si mie tot a Fly Romania imi miroase. Sa vedem...
[doublepost=1464189264,1464189151][/doublepost]Tot de pe pagina lor de Facebook (postare de ieri): "În atenția reprezentaților mass-media! La 23 iunie, Fly One va lansa prima cursă cu destinația Parma. Cu acest prilej, Fly One, împreună cu autoritățile din Parma vom organiza o conferință de presă în acest oraș.
Invităm toată mass-media din țară la prima cursă spre această destinație iar, cheltuielile legate de zbor și cazare vor fi acoperite de către compania Fly One. Cererile pot fi expediate la adresa de email: [email protected]"

In loc sa trimita ei invitatiile, ca operator nou care tocmai s-a lansat, invita mass-media sa-i contacteze. De gramatica postarii nu mai vorbesc... Fail!

Apai na, ce mai vrei? Sunt la inceput? ;)
Cu flyromania era sa o muscam (doar Thomas a facut rezervare de hotel/avion).

Si astia o dau in bara cu Geografia. Au ghicit cateva locatii, insa altele sunt total aiurea. Ce este in aer, zilele astea?

In alta ordine de idei, conform celor spuse de ei, rezervarile s-ar putea face din 24/25 Mai. Eu nu vad niciun motor de cautare/rezervare, la ei pe site.
#fail

LE
in footerul paginii "CONTACE", "URMEAZĂ-NE".

Cazi jos, si ramai acolo.

Last edited:
In Moldova e un pic mai flexibila limba romana, vezi si pe site-ul Air Moldova... "A expedia intrebare", "Pot să i-au cu mine un cărucior", sînt peste tot...

LE: Inca o perla de la Air Moldova :D

Evitaţi abuzuril alimentare. În timpul zborului de lungă durată, organele digestive au o activitate ralentată, din care cauză aparatul digestiv nu poate prelucra o cantitate mare de hrană.

• 👍
Reactions: 2 users
Pe zborul inaugural de St Petersburg:
21JUN 5F115 KIV-LED 57 Pax (LF: 32%) A320
21JUN 5F116 LED-KIV 101 Pax (LF: 57%) A320

In Moldova e un pic mai flexibila limba romana, vezi si pe site-ul Air Moldova... "A expedia intrebare", "Pot să i-au cu mine un cărucior", sînt peste tot...

LE: Inca o perla de la Air Moldova :D

Evitaţi abuzuril alimentare. În timpul zborului de lungă durată, organele digestive au o activitate ralentată, din care cauză aparatul digestiv nu poate prelucra o cantitate mare de hrană.

Aș spune ceva dar mi-e că-mi iau vreun ban...

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Peter mai stii ceva de astia? Ceva cifre? In afara de o prezenta, destul de activa pe facebook.
Conform postarilor de pe FB vor creste frecventele la cateva zboruri + din 30 Oct incep operarea catre Venetia.

Din pacate nu am mai auzit nimic.. voi incerca sa fac rost de niste LFs..

LE: Puteti gasi niste cifre pe pagina de LFs si statistici daca va intereseaza :)

Last edited:
25AUG 5F215 KIV-PMF 180 Pax (LF: 100%) A320
25AUG 5F216 PMF-KIV 111 Pax (LF: 62%) A320
[doublepost=1472302938,1472301755][/doublepost]23AUG 5F511 KIV-BCN 119 Pax (LF: 67%) A320
23AUG 5F512 BCN-KIV 109 Pax (LF: 61%) A320
---
21AUG 5F711 KIV-DUB 121 Pax (LF: 68%) A320
22AUG 5F712 DUB-KIV 113 Pax (LF: 63%) A320
---
27AUG 5F123 KIV-DME 180 Pax (LF: 100%) A320
27AUG 5F124 DME-KIV 86 Pax (LF: 48%) A320
---
25AUG 5F115 KIV-LED 124 Pax (LF: 69%) A320
25AUG 5F116 LED-KIV 87 Pax (LF: 49%) A320
---
24AUG 5F211 KIV-VRN 180 Pax (LF: 100%) A320
24AUG 5F212 VRN-KIV 89 Pax (LF: 49%) A320
---
22AUG 5F111 KIV-VOZ 84 Pax (LF: 47%) A320
22AUG 5F112 VOZ-KIV 67 Pax (LF: 38%) A320

Din cate vad, cam toate rutele merg destul de ok, cu exceptia zborurilor Chisinau-Voronezh

• 👍
Reactions: 1 user
Voronezh este un oras industrial cu un nivel de trai mult inferior Moscovei sau Sankt Petersburgului, deci nu cred ca putem vorbi despre moldoveni care merg acolo sa munceasca. Probabil ca zborul este adresat familiilor de moldoveni din zona sudica a Rusiei, care s-au mutat in perioada URSS-ului si revin acasa la neamuri periodic.