Flydubai (FZ/FDB)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
5,275
3,611
303
Constanta
In continuarea stirii postata de rallyzone:

"In Romania, vor avea loc patru zboruri saptamanale si vor incepe de la 1 octombrie, iar tarifele vor porni de la 440 euro, cu toate taxele incluse, plecarile fiind de pe aeroportul Henri Coanda. Biletele pot fi cumparate incepand cu 15 iunie de pe site-ul companiei sau de la agentiile de turism."

Stirea aparuta in presa e partial exacta ,in sensul ca se pot face rezervari si acum pe flydubai iar un pret ,tx incluse pt noiembrie de exemplu este 295 eur
 
Re: Flydubai

Pretul de 440 a fost luat din bannerul de pe flydubai.com. Acolo apare 440.
295 este pretul flydubai
301 este pretul Tarom

Sincer, oferta de la Tarom mi se pare mai buna, luand in calcul orele.
Cu flydubai, pleci la amiaza si ajungi seara, o zi intreaga pierduta.
Cursa Tarom pleaca seara si ajungi in Dubai cu dimineata in cap, adica pe la 4. Pana faci transferul de la aeroport este 5 si ai o zi intreaga la dispozitie.
Pentru retur, tot orele oferite de Tarom mi se par mai OK.
 
Re: Flydubai

Buna treaba !
Cat despre ce ofeerta e mai buna, va asigur ca flydubai va avea mai mare flexibilitate si se va "juca" cu ofertele. Oricum.....inca o destinatie "la limita" pentru Tarom ! Daca o "scapa" si pe asta.....
 
Re: Flydubai

Insa la Flydubai 295 eur este pret in conditiile "free to change" ,momentan bilete in conditiile"no change" nefiind disponibile pt OTP.
Daca vor pune in vanzare si in conditii "no change" s-ar putea sa avem o scadere semnificativa a tarifului.
 
Re: Flydubai

Eu am vorbit strict de situatia care se vede acum.
Clar, ROT este stransa cu usa iar situatia poate sari la categoria "critic" daca cei de la flydubai vor incepe sa se joace cu preturile (in jos). Eu sunt sigur, ca cei de la flydubai au cu ce sa jongleze, ma refer la aeronave, care pot fi folosite pentru a schimba orarul si la preturi, cu care ... pot sa ii distruga pe cei de la Tarom.
 
Vor lansa si Skopje din 18 octombrie, dar numai cu 2x.

Dubai – Bucharest
FZ797 DXB0915 – 1330OTP 73H 137
FZ798 OTP1415 – 2000FCN 73H 137

Dubai – Skopje
FZ791 DXB0915 – 1240SKP 73H 14
FZ792 SKP1340 – 2050DXB 73H 14
 
Preturi cvasisimilare la Flydubai si Tarom pe ruta OTP -DXB si pt oct si nov : 440 euro vs 446 , taxe incluse / tur -retur !
 
flydubai vine cu o promotie pe care nu trebuie sa o ratati. Pana pe 23 august la pranz, un bilet Economy Class Bucuresti-Dubai (one way) costa 99 EUR, pret cu toate taxele incluse.
Pentru a profita de promotie, calatoria trebuie sa aiba loc in intervalul 1 octombrie-22 decembrie 2014. Locurile la acest tarif sunt limitate, asa ca e bine sa va grabiti
aeronews
 
Jeyhun Efendi, ‎Senior Vice President Commercial Operations flydubai – UAE, Middle East, Europe & CIS:
Noi credem ca nu avem un produs complet daca nu zburam zilnic spre o anumita destinatie. De aceea, preferam sa ajungem la zboruri zilnice spre Bucuresti – sper ca in cel mult un an sa reusim acest lucru – dupa care ne gandim si la alte orase din Romania. Din acest punct de vedere, Clujul este pe primul loc, mai ales ca putem atrage pasageri si din Ungaria, din zona granitei. Momentan, cifrele nu sustin inceperea zborurilor spre Cluj, dar credem ca intr-un an situatia va arata altfel.
aeronews
 
Clar, daca fac conexiunea acolo tot aia e. Oricum tendinta va fi ca încet încet sa se mute totul la DWC. Dar mai durează cativa ani.
 
Nicio grijă, am încredere că în curând UE v-a reglementa conexiunea la internet în timpul zborului ca un drept al omului.


Sent from my mobile phone using Tapatalk
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Sigur sigur? Ce orar?


Sent from my mobile phone using Tapatalk
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Deocamdată nu a fost precizată frecvenţa zborurilor întrucât etapa este una de evaluare tehnică şi se va finaliza pe parcursul lunii iunie.
La Iaşi a fost prezent CEO-ul companiei FlyDubai, Hamad Obaidalla.
 
CEO Fly Dubai este Ghaith Al Ghaith. De unde aveți informațiile astea?


Sent from my mobile phone using Tapatalk