Salutari tuturor.
Dupa ce am zburat cu Boeing si Airbus, m-am decis sa zbor si cu ATR. Cand am gasit la 57 de euro dus-intors cu Tarom nu am mai stat pe ganduri si mi-am cumparat un bilet dus-intors. Din pacate, vremea nu a fost deloc buna, nici la dus, dar nici la intors, deci nu am facut prea multe poze.
Partea 1. CLJ-OTP
Zbor: ROT 642
Aeronava: YR-ATA (18.5 ani)
LF%: Cam 5 locuri libere.
Un zbor foarte placut, cu niste turbulente inainte de aterizare.Un mare + pentru una dintre stewardese (o blonda absolut superba). Meniul spre Bucuresti a continut un croissant si din cate am am vazut ceva covrigei, bauturi carbogazoase, bauturi alcoolice, cafea si ceai.
DSC_8167 by felixCLJ, on Flickr
DSC_8179 by felixCLJ, on Flickr
Partea 2. CLJ-OTP
Zbor: ROT 643
Aeronava: YR-ATD (17.5 ani)
LF%: 35-36 de pasageri.
Inainte de zbor am reusit sa pozez putinul trafic pe care l-am gasit la aeroport.
DSC_8215 by felixCLJ, on Flickr
DSC_8220 by felixCLJ, on Flickr
La fel un zbor foarte placut, cu mici turbulente. Meniul a continut un sandwich mare cu sunca, cascaval, castraveti, unt, salata, bauturi carbogazoase, bauturi alcoolice, cafea si ceai. Din pacate nu am mai zburat cu stewardesa blonda
Meniul:
DSC_8229 by felixCLJ, on Flickr
Restul de poze:
DSC_8240 by felixCLJ, on Flickr
DSC_8249 by felixCLJ, on Flickr
DSC_8261 by felixCLJ, on Flickr
Multumesc pentru atentie acordata!
Dupa ce am zburat cu Boeing si Airbus, m-am decis sa zbor si cu ATR. Cand am gasit la 57 de euro dus-intors cu Tarom nu am mai stat pe ganduri si mi-am cumparat un bilet dus-intors. Din pacate, vremea nu a fost deloc buna, nici la dus, dar nici la intors, deci nu am facut prea multe poze.
Partea 1. CLJ-OTP
Zbor: ROT 642
Aeronava: YR-ATA (18.5 ani)
LF%: Cam 5 locuri libere.
Un zbor foarte placut, cu niste turbulente inainte de aterizare.Un mare + pentru una dintre stewardese (o blonda absolut superba). Meniul spre Bucuresti a continut un croissant si din cate am am vazut ceva covrigei, bauturi carbogazoase, bauturi alcoolice, cafea si ceai.
DSC_8167 by felixCLJ, on Flickr
DSC_8179 by felixCLJ, on Flickr
Partea 2. CLJ-OTP
Zbor: ROT 643
Aeronava: YR-ATD (17.5 ani)
LF%: 35-36 de pasageri.
Inainte de zbor am reusit sa pozez putinul trafic pe care l-am gasit la aeroport.
DSC_8215 by felixCLJ, on Flickr
DSC_8220 by felixCLJ, on Flickr
La fel un zbor foarte placut, cu mici turbulente. Meniul a continut un sandwich mare cu sunca, cascaval, castraveti, unt, salata, bauturi carbogazoase, bauturi alcoolice, cafea si ceai. Din pacate nu am mai zburat cu stewardesa blonda
Meniul:
DSC_8229 by felixCLJ, on Flickr
Restul de poze:
DSC_8240 by felixCLJ, on Flickr
DSC_8249 by felixCLJ, on Flickr
DSC_8261 by felixCLJ, on Flickr
Multumesc pentru atentie acordata!