Germanwings (4U/GWI)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
De doua zile 4U si-a reluat zborurile catre OTP . Poate il prinde vreun coleg si -l fotografiaza !
Grabiti-va daca vreti sa-i mai prindeti la OTP, ca pe 07.01.14 va fi ultimul zbor pe ruta TXL-OTP ...

Foarte straniu ca România si Germanwings se pare ca nu merge cumva ...

Pacat .
S-a facut undeva anuntul privind renuntarea la ruta sau doar nu mai sunt incarcate zboruri dupa 7 ian ?

Anunturi de renuntare la rute nu prea se fac în general ... ;) adica eu am citit pe un forum german si ulterior am verificat si într-adevar sunt scoase.

• 👍
Reactions: 1 users
Anunturi de renuntare la rute nu prea se fac în general ... ;) adica eu am citit pe un forum german si ulterior am verificat si într-adevar sunt scoase.

Si o confirmare oficiala . Iar ai dreptate ! :)

Preluată luna aceasta de la compania-mamă Lufthansa, ruta Berlin-Bucureşti va mai fi operată de către Germanwings, divizia low-cost a Lufthansa, doar până în luna ianuarie 2014. Ultimul zbor va fi efectuat pe data de 7 ianuarie 2014, a confirmat pentru NewsAir.ro Andreas Engel, PR Manager International al Germanwings. În prezent, cursa este operată de trei ori pe săptămână cu aeronave Airbus A319.
Engel a mai precizat pentru NewsAir.ro că zborul se suspendă pentru restul orarului de iarnă şi se evaluează reintroducerea lui. Pe de altă parte însă este evaluat şi potenţialul altor zboruri spre Bucureşti, cum ar fi cel de la Dusseldorf care, în prezent, este operat tot de Lufthansa

newsair.ro

Cum era de asteptat, de la 30 Martie Germanwings va opera zborul ex Lufthansa de la Düsseldorf.

Presupun ca se vor efectua in continuare cu CRJ-900 la care se adauga niste stickers de GWI.

oricum 320 ar fi prea mari pentru rura de OTP. Noul livery ar arata mai bine ca actualele de la Eurowings.

319 e backbone la Germanwings.. cele 6 320 vechi s-au intors pentru rute cu frecvente mari.

Vedem din aprilie.

Posibila greva GWI, maine intre 6 si 12 (CET).

Maine, Joi, greva la GWI intre orele 12-24.

4U 9793 OTP-DUS 83 Pax (LF: 85%) CRJ-900
4U 3759 VIE-HAJ 63 Pax (LF: 42%) A319

• 👍
Reactions: 2 users
4U 9792 DUS-OTP 88 Pax (LF: 90%) CRJ9
4U 9793 OTP-DUS 89 Pax (LF: 91%) CRJ9
4U 9750 DUS-VIE 96 Pax (LF: 98%) CRJ9
4U 9751 VIE-DUS 98 Pax (LF: 100%) CRJ9

• 👍
Reactions: 2 users
^ ^ ^ Undeva e o eroare (CRJ9 are max. 90 locuri).

Scuze.. intr-adevar, am fost si eu putin confuz cand mi s-a spus ce aeronava a fost folosita.. dar alte surse de pe internet au confirmat ca a fost folosit un CRJ9.. in fine, poate ca si pe internet se afla oarecare eroare.. :)