Global Travel Boutique, prima promotie globala Qatar Airways din 2018

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Valabila pana pe 16 ianuarie pentru calatorii ce au loc intre 9 ianuarie – 10 decembrie 2018, promotia QR aduce reduceri de pana la 30% si oferta pentru “partenerul de călătorie” la clasele Business şi First.

Cateva dintre destinatiile incluse in promotie. Biletele pot fi rezervate aici.

Shanghai – de la 449 EUR dus-intors
Singapore – de la 559 EUR dus-intors
Maldive – de la 689 EUR dus-intors
Bali – de la 699 EUR dus-intors
Seychelles – de la 709 EUR dus-intors

Promoţia ofera pasagerilor Qatar Airways până la 15% reducere la serviciile Al Maha şi acces in lounge-ul Al Maha, până la 10% reducere la închirierea de maşini RCC şi o reducere specială de 20% pentru cel puţin patru curse cu serviciul de transport de lux cu şofer oferit de partenerul Blacklane al Qatar Airways.

De asemenea, pasagerii pot câştiga un număr duble de Qmiles la toate rezervările făcute în intervalul 9-16 ianuarie 2018, pentru călătorii efectuate în intervalul 09 ianuarie – 10 decembrie 2018. În plus, pasagerii care îşi rezervă în această perioadă biletele pe qatarairways.com vor fi incluşi într-o tombolă, unde 10 câştigători norocoşi vor câştiga 100,000 Qmiles de persoană, având şi şansa de a câştiga una dintre cele 10 vouchere pentru trei nopţi de cazare pentru 2 invitaţi din partea Qatar Airways Holidays.

In 2018, Qatar Airways (membru oneworld) va continua să-şi extindă reţeaua globală prin adăugarea mai multor destinaţii interesante incluzând, printre altele, Pattaya în Thailanda, Penang în Malaezia şi Canberra în Australia. Anul trecut, QR a primit mai multe distincţii, inclusiv ‘Skytrax Airline of the Year’ – pentru a 4-a oara in istoria premiilor. La aceeasi ceremonie, Qatar Airways a mai castigat premiile Best Airline in the Middle East, World’s Best Business Class şi World’s Best First Class Airline Lounge.Continue reading...