@Zsolt te impor sa ma ierti pentru prostia mea, cum naiba sa uit ca WWII s-a petrecut in urma cu 20 de ani? Ce avion pe lumea asta nu rezista 20 de ani.. este o varta care pana si cel mai defect avion apuca.. pfff, pana si cojile de A310 de la Tarom aproape ca rezista 25 de ani, dar mi te aeronave din WW2 Evident ca nu este normal ca o aeronava sa mai zboare la varsta de 65 ani.. (sarcasm)
@bv01 deci vad ca cuvantul 'sarcasm' din mesajul meu nu are niciun sens.. evident ca glumesc! De ce crezi ca am spus ca eram sarcastic? Eram doar foarte annoyed de la faptul ca Zsolt imi impinsese in fata ideea ca este normal sa mai zboare avioane in varsta de 65 ani, el sperand ca glumeam cand eu credeam ca este ciudata treaba.. scuze, dar daca as fi glumit, de ce naiba sa mai postez mesajul meu!? EVIDENT ca nu glumeam, de ce trebuie sa imi fie judecat faptul ca eu cred ca este bizar ca aeronave de asemeea varste sa se mai afle in aer! Iar eu am raspuns cu sarcasm, tinand-o pe a mea, ca este foarte ciudat sa zboare avioane asa batrane!
Un rapuns gen 'Peter, sa stii ca chiar mai sunt aeronave asa de in varsta care mai zboara, nu este chiar asa de bizar cum crezi tu', fara tampenii gen 'sper ca glumesti' ar fi fost mai acceptabil!
Ca si info, - Vodoo - P-51 Mustangul care a castigat anii trecuti la Reno, in clasa Unlimited, a fost fabricat in 1951.
Cel picat in Hudson a fost fabricat in 1945.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.