Accident IAR 330-Puma, decolat miercuri, 2 martie, în misiune de căutare-salvare a unui Mig 21 LanceR disparut, s-a prăbușit

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

lagrange

Well-Known Member
Feb 5, 2019
1,103
1,808
153
Romania
Elicopterul PUMA care căuta MIG-ul dispărut în județul Constanța s-a prăbușit. Ministrul Apărării confirmă decesul militarilor:
 
Last edited by a moderator:
  • 😟
Reactions: 1 user
- s-a prabusit si MIG-ul, pilotul se catapultase dar a murit
- in elicopter a murit tot echipajul, de 7 persoane
 
Romania.. n-ai sa ceri la comunicarea deficitara. Astia de 17 ore habar nu au ce-i cu ei. Pai ori sa catapultat si nu a supravietuit, ori nu sa catapultat ? Dar nu stiu ce ma mira, cand astia n-au fost in stare la 2 ore de la accident sa nu ajunga la locul prabusirii pe un teren plat care era la 11 sau 13 km, de asa zisa "ditamai" baza superdotata. Harburile romanesti cad singure de multa vreme. In conflict doamne fereste.... Eu zic ca in caz de ceva sa ridicam mainile singuri sa ne predam ca sa nu mai irosim timp, bani, si alte tragedii aiurea. Pe noi chiar ne-ar fi cotropit astia in 24 de ore. Ucraina chiar e eroina. Слава Україні !!
 
Cat despre postarile mele, astea sunt, bune sau rele, am dreptul sa mi le exprim. Probabil ai auzit de libera exprimare sau opinie.
@dexter , te rog ,de acum incolo, fa o triere a viitoarelor tale postari ! Am primit suficiente reclamatii ,ai vazut ,au fost si destule reactii pe forum privind multitudinilea mesajelor tale si ,uneori ,te rog sa ma scuzi,lipsa de calitate a acestora .
Te rog fii mai concis ,posteaza cand ai intr-adevar ceva util de spus !
Sau deja "stiti tot" si puneti pe seama unor atacuri rusesti si a-ti incadrat la subiectul Ucraina ?
Pe langa rugamintea mea la o mai mare atentie la ortografie te rog afla ca nu agreem si descurajam ironiile sau starile conflictuale intre colegii de forum.
Cateva dintre postarile tale au ajuns la cos de-a lungul timpului ,insa ,pe viitor te poti astepta la banare. Multumesc.
 
  • 👍
Reactions: 3 users
Tulburator. O ancheta Tolontan si Iulia Rosu rezuma ultimele minute ale celor sapte oameni care au murit in accidentul de elicopter si neconcordantele dintre declaratiile oficiale si realitate.