• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Impact Covid-19 in aviatie si turism

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Imediat se ajunge la cazul 100 in Romania. Cazul nr 95 tocmai s-a confirmat.
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
WZZ anuleaza si SBZ-NUE, tocmai a venit mailul. Automat se ramburseaza 100%+20%, fara recomandarea de full refund sau rebooking.

Dorim să vă informăm, din păcate, zborul dvs. cu cod de confirmare: a fost anulat ca urmare a măsurilor luate împotriva focarului Coronavirus.

Ca linie aeriană, uneori suntem puși în situații ce conduc la anulări neprevăzute. Așadar vă rugăm să acceptați scuzele noastre sincere pentru inconveniențele cauzate.

Ca urmare a anulării, vă rambursăm automat valoarea integrală a plății pentru rezervarea dumneavoastră anulată (adică Prețul Total) în contul dumneavoastră WIZZ (pentru zborul dus și, dacă este cazul, întors), cu un bonus adițional de 20%, in the form of WIZZ credits. sub formă de credit de călătorie WIZZ. Această sumă va fi la dispoziția dumneavoastră imediat după încărcare, și va avea un termen de valabilitate de doi ani. Puteți folosi aceste credite de călătorie WIZZ pentru a achiziționa orice zboruri sau servicii Wizz Air în decursul următorilor doi ani.

Dorim sa va informam ca zborurile anulate nu vor mai fi visibile in contul dumneavoastra WIZZ.

Nu pot sa nu observ greseala "visibile" si "in the form of WIZZ credits. sub formă de credit de călătorie WIZZ"
 
D

Deleted member 13561

Guest
^^ Bună asta. Însă, nu știu dacă glumești sau vorbești serios.
 
D

Deleted member 13561

Guest
Experiența Chinei este în primul rând totalitarismul. Așa au "rezolvat" problema local.
O problemă pe care tot ei au creat-o. Nici măcar nu e prima dată.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Adica sa mergem pe teorii conspirationiste?

Vrei sa zici ca au creeat chinezii virusul si ,cand lucrau la el si se chinuiau sa-l bage la loc in borcan , a batut vantul si a zburat pe geam?Woops!:eek:
Poate la desene animate. Un laborator care lucreaza cu asa ceva are suficiente sisteme redundante de siguranta care sa previna accidentele.

Daca tot ne jucam si mergem pe conspiratii mai repede am putea spune ca "niste prieteni " ,cam aceeasi care erau foarte deranjati de progresele Chinei , militare, tehnologie 5G ,6G,Huawei etc au facut o mica "farsa".

Nu cred nici o varianta dar,dintre cele doua ,mai logica ar fi fost a doua.
 
D

Deleted member 13561

Guest
Am zis că au creat problema (situația), nu virusul. ;)
Eu nu cred în teoriile conspirației.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Pai nici eu . Dar in ce fel spui ca au creat problema? Virusul a aparut si s-a multiplicat . Intamplator in China. Nu uita ca nu stia nimeni de existenta acestei boli. Pana s-au prins despre ce e vorba, deja boala devenise ,vorba aceea, "virala" .
Macar ei au luat ,dupa aceea, masuri exemplare : au inchis circulatia ,au facut spitale din nimic. Si se lauda ca au invins-o .

Europa era macar prevenita . Si tot nu s-a putut opri evolutia bolii.
 
D

Deleted member 13561

Guest
Nu știu ce să zic, poate dieta chinezilor o fi de vină? De ce "apar" în zona aia tot felul de surprize, SARS (acum avem V2), MERS, ciuma bubonică etc etc. Sunt multe informații disponibile, uite aici un exemplu. Îl urmăresc pe tipul ăsta de mulți ani, nu e genul cu teorii aiurea.


Încă câteva, pe care cred că deja le-ai văzut. Despre astea nu pot garanta că sunt info de calitate, dar totuși merită să le vezi.


 

AndreiX

Well-Known Member
Situatia de panica si de isterie nu a fost creeata de o natie sau alta, ci de social media, care nu cunoaste granite... Aceasta saracie de virus care provoaca unui om normal, sanatos o raceala mai usoara decat gripa a provocat deja la nivel mondial pagube economice de o amploare pe care o s-o resimtim multi ani de aici incolo. Problema e ca nu s-a oprit, isteria continua si simptomele economico-financiare persista. Cine castiga? Nimeni, nimic. Cine e vinovat? Toti, toti istericii planetei, disperatii cu canale tv de stiri care nu stiu cum sa mai creasca pretul secundei de publicitate si social media plina de fake news, bloggeri la facut bani, etc...
 
D

Deleted member 13561

Guest
Europa era macar prevenita . Si tot nu s-a putut opri evolutia bolii.

Prevenirea a venit extrem, extrem de târziu pentru un astfel de virus.
Trist este că zona Asiei nu se potolește cu mâncatul de lighioane.

 
Top