• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Feb 9, 2012
4,236
2,520
303
55
Göttingen/Germania
Flugstatistik / Flightmemory
[IMG]
Totusi mai e valabila reactualizarea listei odata pe saptamana? Ca din 29 august a ramas aceeasi lista cu zone din care trebuie sa te autoizolezi / se interzic zborurile. Nu de alta dar saptamana asta din UE ar trebui sa fie pe lista: Spania, Franta, Cehia, Croatia (la limita) si Luxemburg. Plus ar trebui Malta scoasa de pe lista. Se incalzesc pentru saptamana viitoare Austria si Ungaria.

Daca ar fi dupa mine as lasa totul in UE deschis, oricum transmisia e comunitara peste tot. Dar cand iti inpui singur o regula decent ar fi sa o respecti.
Nu mai e nici o listă actualizată. Cred că s-au plictisit cei dea minister/institut. Sau poate au plecat toți în concediu.
Nici cei din OTP nu mai au filtre la Plecări, iar la întoarcere nu mai completezi minunea aia de declarație.

Totuși, au stabilit o lege și nu o respectă nici ei.
Deci este incredibil cât de toxica este aceasta conducere. Sunt tari acolo pe lista aceea pe care de aproape 3 saptamâni au uitat sa o mai actualizeze care sunt de vreme buna sub românia la incidenta, deci unde nu se mai justifica nici carantina si nici interzicerea zborurilor. Ca sa dau doar un exemplu pentru ca ma intereseaza personal, Malta.

Deci eu daca as fi Wizz de exemplu as cere despagubiri de la statul român pe baza nerespectarii legii si a daunelor provocate astfel companiei.

Dar ma întreb si (ca de foarte multe ori) unde este presa? Unde este opozitia? Unde este de exemplu ANAT?
 

alexxy

Well-Known Member
Dec 8, 2013
1,292
726
113
Plus nu mi se pare corecta carantinarea din Spania dar nu si din Franta. Daca tot nu au chef sa respecte regula impusa de ei, sa permita orice trafic din UE + SEE(Franta, Spania, Portugalia, Croatia, Bulgaria, Suedia, Luxemburg si Polonia fac asta) si sa actualizeze lunar pentru restul lumii.
Legat de Malta, cred ca impun ei ceva restrictii celor ce au fost in Romania in ultimele zile.
 

alexxy

Well-Known Member
Dec 8, 2013
1,292
726
113
Daca cei de la INSP + guvern si-ar face treaba, de maine ar trebui izolare pentru cei care vin din:
- Spania
- Franta
- Olanda
- Austria
- Cehia
- Belgia
- Ungaria
- Luxemburg
- Malta

Pronosticul pe saptamana viitoare, se adauga: UK, Danemarca si Portugalia.

Bine, e campanie, nu se intampla nimic. Dar macar sa zica clar, ce reguli se aplica.
 

dani_99

New Member
Dec 25, 2018
28
16
3
33
Arad
S-a mai explicat de ce nu se mai actualizeaza acea lista. UE lucreaza la reglementari clare aplicabile la nivelul intregii UE si pana atunci s-a decis sa nu se mai actualizeze acea lista. Adevarul e ca e absurd ce se intampla acuma in UE, fiecare de capul lui dupa propriile reguli, sper cat mai repede sa existe acele reguli care sa fie aplicate la fel peste tot in UE.
 
  • 👍
Reactions: 1 user