• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Impact Covid-19 in aviatie si turism

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Tot la masuri "exotice" :
China reia procesarea cererilor de vize pentru cetățenii străini din zeci de țări, însă doar dacă aceștia au fost vaccinați împotriva COVID-19 cu un vaccin chinezesc...
Cetățenii străini care vor să intre în China trebuie să facă ambele doze ale unui vaccin sau o singură doză cu cel puțin 14 zile înaintea călătoriei, însă vaccinul trebuie să fie unul dintre cele produse de China. Regulile de carantină și prezența unui test negativ de COVID încă se aplică.
digi24
 
  • 🤣
Reactions: 2 users

alexxy

Well-Known Member
Dar inafara de locuitoriu NK, nimeni nu are impresia ca acolo e democratie. Astia mimeaza democratia. Is de apreciat cum au facut vaccinarea, dar unele masuri aduc a regimuri totalitare.
 

OOVNI

Well-Known Member
fly-ra 2017
Aduc chiar si in inima Europei democrate. In Cehia politia goneste copiii iesiti la joaca in parc, scrie amenzi parintilor si ii pune la pamant pe cei care nu poarta masca FFP2. In Franta se inchid promenadele, spatiile verzi si pietele publice la ora 18. Masurile ''temporare'' de urgenta au devenit permanente...
 
  • 👍
Reactions: 1 user

KSAT

Member
Premium Member
Referitor la pozele de mai sus: toata treaba asta cu masca a luat-o pe aratura rau de tot.
 
  • 👍
Reactions: 1 user

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
  • 👍
Reactions: 1 users

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Da...sigur ! Poate decontarea de catre statul bulgar sau grec .Altfel nu vad de ce as plati eu partial excursia unuia care nu vrea sa se vaccineze.

ANAT propune decontări parțiale ale testelor PCR pentru românii nevaccinați care pleacă în Grecia sau Bulgaria ...​

Pentru a sprijini turismul, Parlamentul European vrea ca statele să suporte o parte din valoarea testelor PCR pentru turiştii care nu s-au vaccinat, însă 20 de țări se opun măsurii.
Presedintele ANAT crede ca măsura ar ajuta...

 
  • 👍
Reactions: 3 users

KSAT

Member
Premium Member
Decizia normală este/ar fi ca oamenii sănătoși să fie lăsați să circule liber, fără nici o obligație de carantinare și alte bazaconii.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Top