Impact Covid-19 in aviatie si turism

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Dar inafara de locuitoriu NK, nimeni nu are impresia ca acolo e democratie. Astia mimeaza democratia. Is de apreciat cum au facut vaccinarea, dar unele masuri aduc a regimuri totalitare.
 
Aduc chiar si in inima Europei democrate. In Cehia politia goneste copiii iesiti la joaca in parc, scrie amenzi parintilor si ii pune la pamant pe cei care nu poarta masca FFP2. In Franta se inchid promenadele, spatiile verzi si pietele publice la ora 18. Masurile ''temporare'' de urgenta au devenit permanente...
 
  • 👍
Reactions: 1 user
  • 👍
Reactions: 1 user
O lectura usoara de dimineata pentru fanii pasapoartelor de vaccinare
 
  • 👍
Reactions: 1 user
  • 👍
Reactions: 1 users
Da...sigur ! Poate decontarea de catre statul bulgar sau grec .Altfel nu vad de ce as plati eu partial excursia unuia care nu vrea sa se vaccineze.

ANAT propune decontări parțiale ale testelor PCR pentru românii nevaccinați care pleacă în Grecia sau Bulgaria ...​

Pentru a sprijini turismul, Parlamentul European vrea ca statele să suporte o parte din valoarea testelor PCR pentru turiştii care nu s-au vaccinat, însă 20 de țări se opun măsurii.
Presedintele ANAT crede ca măsura ar ajuta...

 
  • 👍
Reactions: 3 users
  • 👍
Reactions: 1 user
Decizia normală este/ar fi ca oamenii sănătoși să fie lăsați să circule liber, fără nici o obligație de carantinare și alte bazaconii.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
O intrebare pentru colegii de forum care au experienta zborurilor recente Romania - Germania.

Planuiesc o astfel de calatorie foarte curand, dar inca nu sunt deplin lamurit cu conditiile. Deci Romania nu mai este considerata zona de risc, asadar nu mai trebuie facuta inregistrarea prealabila online. Dar intrarea in Germania este in continuare conditionata (pentru a nu face carantina) de certificatul de vaccinare, testul COVID sau dovada infectarii recente.
Eu vreau sa folosesc ''adeverinta de vaccinare'', dar nu imi dau seama daca este suficient acest document al Ministerului Sanatatii descarcat de pe net sau mai trebuie si altceva. Ma gandesc ca aia e doar o pagina scoasa la imprimanta care nu ar fi chiar greu de contrafacut. In Austria inteleg ca pe langa acel certificat mai trebuie sa completeze un medic un formular prin care sa ateste cu semnatura si parafa ca esti vaccinat. Asa e si pentru Germania sau pot pur si simplu sa merg cu acea adeverinta de vaccinare pe care o avem toti cei vaccinati in Romania si e scrisa in romana si engleza ?