• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

alexxy

Well-Known Member
Dec 8, 2013
1,095
531
113
Da, interviul asta a fost ok, omul a avut un blog de travel ok, dupa care a inceput “piscotareala”. E genul care ar scrie orice pentru un zbor / o noapte la hotel / excursie.

80% din continut e reclama.

Cel mai jenant e cand a facut niste excursii cu “agentia” Fun Trip, care de fapt era o asociatie, asociatie care a dat o teapa la peste 100 de turisti, inclusiv la excursiile organizate cu el - Țeapă în turism: FunTrip cu Andrei Dinu și George Bratu ⋆ zoso blog
De asemeni acea agentie nu platea taxe, fiind asociatie.

O alta excursie era in “Antarctica”, dar cand i s-a spus ca nu se ajunge in Antarctica ci doar pe langa, ca vasul e prea mare pentru a permite intrarea in Antarctica a inceput sa stearga comentariile. Adela Tarpan: Agentii de turism si "agentii de turism"

Bine asta e obiceiul lui sa stearga comentarii care nu ii convin.

In fine devin total off topic.

Macar din interviu am aflat ca BMS are niste probleme de cash flow dar care pot fi rezolvate. Cred ca astfel de interviuri la posturi de televiziune cu audiente mai mari ar fi benefice companiei.
 

petschovschi

Member
Feb 5, 2018
70
59
18
Timisoara
E off-topic ceea ce scriu dar nu mi se pare ok sa fie lansate niste jigniri/acuzatii fata de un om care nu participa la discutiile din acest forum.

Cezar Dumitru e un tip inteligent (dovada ca interviul e bun), care fascina lumea inca de prin 2006-2007 cu povestile sale despre excursiile sale prin lume (pe forum.softpedia.com). Si-a facut blog apoi (nu mai stiu cind, cred ca dupa 2010) iar continutul blogului il priveste personal. Din ceea ce-mi aduc aminte nu el este organizatorul acelor tururi, ci agentiile respective (participarea lui in acele excursii fiind mai mult o reclama pt tururile respective). Imi aduc bine aminte ca , in ceea ce priveste Antarctica, n-a sustinut ca turul include si "descalecarea" , chiar scrie clar in articloul acela acest lucru (poate unii asa au crezut dar pretul era prea mic pt asa ceva).

PS poate ar trebui sterse toate aceste referiri la imperator, fiind off-topic
 

alexxy

Well-Known Member
Dec 8, 2013
1,095
531
113
Desi continui cu off topic-ul, in primul rand nu i s-au adus jugniri. Daca comportamentul lui i se pare o jignire, sa il schimbe. Cand esti parte la o teapa, lumea trebuie sa afle. Nu el a organizat acele excursii dar si dupa intrarea in insolventa a acelei agentii/asociatii Cezar Dumitru nu a oferit niste explicatii cu ce s-a intamplat si continua sa spuna ca o sa fie ok. O parte din cei inscrisi au plecat prin Africa...daca au plecat fix pentru ce s-au inscris si au primit factura pe serviciile prestate inseamna ca nu am eu dreptate, desi...

In interviu mentioneaza forumurile de aviatie cand e vorba de probleme financiare, cum asta e cam singurul forum activ de aviatie din Romania presupun ca poate veni si spune ca sunt eu nebun si teapa nu a fost teapa si excursiile au fost organizate dupa plan si 100% legal.
 

tavi

🌴 Out of Office 🌴
fly-ra 2017
Dec 6, 2014
6,106
2,328
303
Brasov
Mie unul mi se pare cel mai complet blog de calatorii care exista in Romania. Bineinteles, nimeni nu e perfect, dar comparand cu ce exista in Romania, Imperator Travel este cu multe, multe clase peste.
Ceea ce s-a intamplat cu excursia cu pricina, sunt absolut sigur ca nu a fost orchestrat de Cezar Dumitru.
 

tavi

🌴 Out of Office 🌴
fly-ra 2017
Dec 6, 2014
6,106
2,328
303
Brasov
Depinde de scara de valori a fiecărui autor. Eu până acum nu am găsit un blog de călătorii mai bun.
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,165
2,688
303
41
NZNV
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Il citeam acum ceva vreme, dar de cand am observat ca devine "comercial" si scrie tot mai des pt bani, am renuntat la urmarirea lui. Din cauza asta nici macar nu apare la newsfeed.
In alta ordine de idei, daca citeste forumul (fapt care reiese din cele spuse la minutul 1934), poate sa isi faca cont si sa se alature discutiiei, nu doar sa "pescuiasca".
 

etravel

Well-Known Member
Mar 13, 2012
2,207
504
113
LRBS
Pai cred ca a intervenit pe aici, presupun ca e autorul postului nr. 2 din acest thread. Las la o parte faptul ca si dl. Constantinescu s-ar putea sa citeasca pe aici, ca tot a venit discutia despre forumuri. @Zsolt, cu ce software ai decupat secventa din YouTube?
 

etravel

Well-Known Member
Mar 13, 2012
2,207
504
113
LRBS
Atentie, am spus ' presupun'. Nu e obligatoriu ca presupunerea mea sa fie si reala.
 

Adrian Fuchs

Active Member
Aug 10, 2016
468
105
43
63
Timisoara
Eu l-am cunoscut, copil fiind. Pe mal de Mures, la Arad, el pescuia, eu ii incalceam unditele, el se amuza, tata ma certa...
A fost un exceptional fotbalist, extrem de fair-play. E si un trofeu care-i poarta numele intru cinstire si memorie.
 

petschovschi

Member
Feb 5, 2018
70
59
18
Timisoara
Faceti prespuneri extrem de gresite (insa asa-i romanul, expert in dat cu parerea). Eu m-am înregistrat pe forum cu citeva zile înainte sa apara interviul lui Imperator. In plus de asta, numele de utilizator si subiectul primei mele postari denotă faptul ca locuiesc in vestul tarii. Imperator e bucureștean.

Altfel, Iosif Petschovschi a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,165
2,688
303
41
NZNV
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Mersi pentru clarificare, @petschovschi

@etravel , Nu am folosit niciun soft, instalat pe PC. Nu am nimic de editat video (momentan) pe PC. Am descarcat filmul de pe youtube, l-am urcat in contul meu, iar acolo l-am taiat cum am dorit.