Impresii din Craiova

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
In pozele facute de mine in 2006, mai toate bordurile erau vopsite alb-albastru. Uite si in fata liceului Balcescu, aici mai sus. Pe calea Bucuresti si la Universitate, la fel. Acum vad ca nu s-au mai chinuit sa le vopseasca. ;)

Eu nu am contestat ca pe unele strazi erau vopsite in culorile alea dar nu peste tot,asta insemna munca de titan sa vopsesti cateva sute de km liniari de borduri.Si acum mai exista din alea vechi unde nu au fost schimbate,daca observi chiar in fata primariei poza realizata de mine acum maxim 2 saptamani. Dar este departe de a numii orasul vopsit in albastru cu exceptia salii polivalente asa cum tu ziceai :)
 
E alt primar;)

Da de tot rahatul,pusa de borfasii de la Bucuresti,alegerile alea au fost cel mai mare JAF care a fost facut la alegerile din romania.Daca era pe drepte asta nu lua nici 10% dar au vrut HOTII de la Bucuresti sa puna mana si pe primarie ca consiliul il aveau deja. Asta nici la un sat nu era buna de ales ca primar,ei vai steaua ei.
 
@witze ... ai reusit sa trezesti interesul pentru acest oras (necunoscut pâna acuma) în mine :) ... asa ca, profitând si de preturile de 9.99€ ale WZZ, mi-am luat bilete în vara asta sa-l vizitez ;)
 
Sa dati un semn! In functie de programul vostru si cum sunt si eu pe acasa( ca nu prea stau), poate bem o bere la o terasa!
In oras se tot vopseste si sper sa va placa!
Thomas, un hotel bun : REXTON sau GOLDEN HOUSE. ! Au 4 stars!
Ca pozitionare buna :REXTON!
 
@alex : mersi de sfaturi, dar eu la asemenea excursii nu sunt dispus sa dau aproape de trei ori pretul (170,-€ - 3 persoane/noapte la Rexton) pentru hotel fata de pretul zborului (59,94€ dus-întors cu toate taxele pentru 3 persoane) ;)

Dar am gasit ceva oferte ce par foarte ok cu 30-50,-€/noapte pentru 3 persoane pe booking.com

Pentru mine la asemenea excursii hotelul nu este altceva decât un loc în care sa dorm ... nu am nevoie de nici un fel de confort :)
 
OK , dar sa fie in oras nu pe langa aerport! Te mananca"Taximetristii"!. Daca vrei, putem vorbi despre ce ai gasit! Vin multe delegatii unda am eu job-ul si ascult ce impresii au despre cazare! Daca doresti, vorbim pe Inbox!

P.S. : Pe 3 iulie 2014 a avut loc o premiera nationala:
"Spectacolul "Rinocerii", după piesa lui Eugen Ionescu, a avut premiera aseară, la Teatrului Naţional din Craiova. Piesa a fost montată în premieră naţională de marele regizor Robert Wilson, nominalizat “Pulitzer” pentru dramaturgie."
sursa:http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Rinocerii+in+premiera+la+Craiova"
Vizionare placuta!!
 
:)
OK! Doream sa fiu de folos! daca ai ales Sidney sau Helin aeroport e bine!
Sejur placut si,sper, sa mai revii!