In 2016, romanii isi rezerva vacanta de vara mai tarziu decat de obicei

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
În acest sezon vorbim clar despre o tendinţă a românilor de a-şi rezerva în ultimul moment vacanţa de vară. “Românii își iau vacanța de vară binemeritată neobișnuit de târziu”, spune Janos Barits, Managing Director Wizz Tours.

Cele mai atractive destinaţii rămân Malta, Cipru, iar în topul city break-urilor Roma şi Barcelona. Campionatul European de Fotbal a afectat planurile de călătorie ale turiştilor din multe ţări, aşadar mulţi dintre ei şi-au rezervat vacanţa abia după ce echipa lor naţională şi-a încheiat evoluţia în cadrul competiţiei, ceea ce a determinat în această vară o creştere a rezervărilor last minute. În comparaţie cu alte popoare vecine, românii s-au hotărât asupra vacanţei surprinzător de târziu. Chiar în aceste zile se remarcă o cerere crescută de călătorii de vacanţă de vară până la mijlocul lunii septembrie.

Reţeaua Wizz Air oferă o selecţie bogată de destinaţii care vin în întâmpinarea preferinţelor clienţilor: din România, cele mai populare destinaţii de vacanță rămân Malta, Cipru şi oraşele mediteraneene Roma şi Barcelona. În paralel, se observă o creştere a interesului pentru pachetele de vacanță în Tenerife, destinaţie care se lansează în sezonul de iarnă 2016.

Continue reading...