În luna martie, TAROM oferă reduceri la biletele de avion

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AM

Well-Known Member
Feb 13, 2012
667
338
63
41
Cluj Napoca
http://www.tarom.ro/compania-tarom/presa/materiale-de-presa/comunicate-de-presa/in-luna-martie-tarom-ofera-reduceri-la-biletele-de-avion.html

Compania TAROM lansează o nouă ofertă pentru luna martie care se adresează tuturor pasagerilor TAROM.

În luna martie, TAROM lansează o ofertă specială*, dedicată nu doar doamnelor şi domnişoarelor ci tuturor celor care doresc să călătorească în această perioadă. Oferta de primăvară constă în acordarea unei reduceri de 9% pentru toţi pasagerii care călătoresc din România către o destinaţie externă pe zboruri directe operate de TAROM.

Biletele pot fi cumpărate în perioada 1 - 18 martie 2012. Perioada de călătorie este 1- 31 martie 2012, data ultimului retur.

,,Deşi luna martie este dedicată femeilor, TAROM atrage atenţia pasagerilor săi cu o oferta prin care atât doamnele şi domnişoarele, cât şi domnii se pot bucura de plăcerea unei călătorii într-una din destinaţiile noastre externe, la un tarif avantajos'', declară Gabriela Bordea, director general TAROM.

Biletele pot fi achiziţionate prin intermediul agenţiilor proprii TAROM şi agenţilor acreditaţi IATA.

*Oferta are un număr limitat de locuri şi se supune unor termeni şi condiţii.

Pentru mai multe informaţii, pasagerii sunt rugaţi să contacteze TAROM, la numerele de telefon Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 şi +4021.303.44.44.
 
S-a nimerit doar sa incep cu Tarom, dar voi pune oferte speciale si de la alte companii :p

P.s: Sub ticketing scrie : "Oferte şi promoţii actuale ale companiilor aeriene."...deci da se poate :)