Am aflat deabea aseara pentru ca am fost plecat câteva zile la munte la ski cu fiul meu si prietena lui si nu am avut acces la net ... dar pe moment am fost prea socat ca sa pot scrie ceva ...
În asemenea momente, când o persoana cunoscuta pleaca dintre noi, mai ales daca este mai tânara decât mine, întotdeauna stau sa ma gândesc, ca nu este de la sine înteles sa ajungi la vârsta mea în mare parte sanatos si vazându-ti copiii cum au crescut, cum se bucura de viata, au prietene sau studiaza ... nu toti au acest noroc pe care realizez în asemenea momente ca îl am eu.
Membrii acestui forum îi pot multumi si lui Adi ca acest forum exista, împreuna am pus bazele primului forum de discutii pe tema aviatiei comerciale românesti acum peste 10 ani. De atunci forumul a evoluat mult, s-a transformat, dar fara acei pasi incipienti facuti împreuna cu Adi, fara timpul si energia investite si de el desigur ca nu ar fi fost ce este acuma.
În ultima vreme Adi nu a mai fost activ având între timp (dupa cum am aflat) probleme serioase de sanatate, dar si alte prioritati mai importante (firma, casnicia, tânara familie) dar în mod indirect a contribuit în continuare, unele din informatiile privitoare la charterele din Cluj pe care le-am postat pe forum le aveam de la el.
Adi a fost unul dintre putinii membrii ai forumului, care datorita prieteniei virtuale dezvoltate am avut dorinta dar si norocul sa-l întâlnesc personal, sa stam la o bere si sa povestim despre pasiunea noastra comuna.
Multumesc pentru tot Adi!