• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Inchirieri auto - intrebari, recomandari, discutii

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Clar, era EcoBoost-ul. La inchirieri normale nu prea gasesti muscle cars.
Voi muta discutiile de aici, inclusiv intrebarea initiala, intr-un thread dedicat inchirierii auto.
 

pisco-sour

Active Member
Nici eu nu sunt fan Mustang eco-boost, submotorizate si domesticite cum sunt. Dar poti face asta in Hawai :)
bZLVA1k.jpg
 
  • 👍
Reactions: 2 users
D

Deleted member 13561

Guest
Mergea mai bine o shaorma...
 
Reactions: 1 user

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Daca tot faci asa ceva, ar fi probabil preferabil s-o faci în Germania ... sigur e mai scump, dar macar nu exista limita de viteza pe autostrada ;)
 

AndreiX

Well-Known Member
La polul opus al statelor unite... am ajuns la in Bari duminica seara... am inchiriat prin Avis o toyota c-hv or similar... de la 70 eur costul masinii pentru 4 zile am ajuns la 340 eur cand au inceput, taxa de aeroport, second driver, taxa de drum, taxa locala de naiba sa-i ia, asigurare full, plus taxele la stat care nu erau incluse. Sunt niste golani italienii astia de mori. Si la sfarsit imi spune ca imi da un peugeot 308... m-a luat capul! I-am spus duduii ca vreau toyota. “Pai nu avem”... aaa, ok, atunci nu mai vreau! “Pai nu se poate!” Ba se poate, nu v-am dat datele cardului nici pe site si nici nu ati autorizat nici o plata acum. Pur si simplu plec, ma gasiti la sixt! “Stati sa verific ceva!” Da un telefon si brusc gaseste Toyota... terminam actele, autorizez plata, si imi spune ca masina e in parcarea 4 pe locul 62. Ploua torential si normal ca nu aveau nici macar o umbrela. In parcare nu era nici un angajat, masina pe acte si pe cheie scrie ca e alba, dar e gri 🙈🙈🙈 norocul nostru ca am retinut locul de parcare si am gasit-o usor. Cand ajung in tara, primul lucru blochez cardul si cer reemitere pt ca au un talent fantastic de a taxa aiurea toate prostiile. Nu am nimic cu plata amenzilor in caz de, dar cu comision mai mare decat amenda am!
 
  • 👍
Reactions: 1 users

transporter

Well-Known Member
Puteai sa refuzi si sa mergi altundeva pt inchiriat sau sa iei transportul in comun. Mi se pare un pic aiurea sa blochezi cardul devreme ce ai fost de acord cu conditiile lor si ai luat masina, stiind dinainte costurile directe si cele posibile.
 

AndreiX

Well-Known Member
Sincer am avut o sapt f grea la munca si nu am citit toate detaliile cand am facut rezervarea, o facusem direct la avis mergand pe ideea ca sunt aceleasi reguli, e vina mea ca nu am citit. Regulie in sudul italiei sunt ceva mai stricte si asigurarile ceva mai scumpe. Am luat masina si nu mijlocul in comun pt ca nu am stat in Bari, cazarea e in Cisternino si vizitam in fiecare zi diverse puncte prin zona, ieri am fost in Alberobello, Ostuni, Loccorotondo, Martina Franca si Cisternino. Astazi Lecce, maine Madera. Bari in ultima zi pana la zbor.
 
Top