Incident la bordul unui avion Blue Air: un barbat a incercat sa intre in cockpit in timpul zborului

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Un barbat de 23 de ani din Bulgaria a fortat usa cockpit-ului, in zbor, pe cursa Blue Air de aseara, Birmingham – Bucuresti 0B152. Sefa de cabina, impreuna cu 2 pasageri, au reusit sa-l lege, imobilizandu-l pana la aterizare.

Potrivit informatiilor preliminare, pasagerul bulgar s-a urcat la bord cu doua bagaje de mana si unul de cala. In timpul zborului, pasagerul s-a ridicat si s-a indreptat spre cockpit, fortand usa si intreband-o pe sefa de cabina care este codul de acces. Vizibil iritat ca nu-l obtine, barbatul in varsta de 23 de ani a inceput sa se agite, moment in care sefa de cabina, impreuna cu 2 pasageri, au reusit sa-l lege si sa-l imobilizeze pana la aterizarea pe aeroportul OTP, unde a fost predat autoritatilor.

Zborul de aseara 0B152 Birmingham – Bucuresti a fost operat cu Boeing-ul 737-800 (YR-BMF). Acesta a decolat din Birmingham la 17:44 si a aterizat la OTP la ora locala 22:24. Am trimis un email operatorului low-cost si asteptam pozitia oficiala Blue Air legata de acest incident. Foto: Loredana Cioclei.

IMG_9489.png
Continue reading...