Internet de mare viteza pe zborurile scurt / mediu-curier Lufthansa si Austrian

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
In urmatoarele saptamani, serviciul va fi oferit si pe zborurile scurt si mediu-curier Eurowings. Pasagerii au la dispozitie trei pachete, preturile fiind 3, 7 sau 12 Euro.

Pana acum, 19 Airbus-uri Lufthansa, 31 Austrian Airlines si 29 Eurowings din gama A320 au fost echipate cu dispozitivele necesare pentru furnizarea serviciului, alte aeronave urmand sa le primeasca. In ultimele luni, Internet-ul de mare viteza la bord a fost testat cu succes pe zboruri Lufthansa si Austrian Airlines. Pachetele Wi-Fi oferite difera ca denumire, insa au aceleasi preturi. Lufthansa: FlyNet Message – 3 euro, FlyNet Surf – 7 euro, FlyNet Stream – 12 euro. La Austrian Airlines: myAustrian FlyNet Message – 3 euro, myAustrian FlyNet Surf – 7 euro, myAustrian FlyNet Stream – 12 euro.

Plata poate fi facuta atat cu card de credit, cat si prin servicii de plata precum PayPal. In curand, plata va putea fi facuta si prin mile sau parteneri roaming. Companiile aeriene din Grupul Lufthansa si partenerul Inmarsat folosesc cea mai avansata tehnologie “broadband” prin satelit a momentului (Ka-Band), acoperirea pe zborurile scurt si mediu-curier facandu-se prin reteaua Inmarsat Global Xpress (GX).

Pe 15 ianuarie 2003, Lufthansa a fost primul operator din lume care a oferit Internet pe un zbor lung-curier. In 2006, serviciul a fost intrerupt dupa ce operatorul prin satelit Connexion by Boeing a dat faliment. Apoi, din decembrie 2010 Lufthansa a devenit iar prima companie aeriana care a oferit acces la Internet de mare viteza pe zborurile intercontinentale. Din iunie 2015, FlyNet este disponibil pe toate cele 107 avioane lung-curier din flota Lufthansa. Pasagerii Eurowings se bucura de Internet la bord pe toate zborurile lung-curier de la sfarsitul lui 2015. Serviciul este disponibil si pe Boeing-urile 777 SWISS, urmand sa fie oferit si pe zborurile scurt si mediu-curier din 2018.

csm_1022_01_0823k-2_a62c089526.jpg


Share

Continue reading...