Kutaisi (Georgia), a 25-a baza Wizz Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, sărbătorește astăzi deschiderea celei de-a 25-a baze în Kutaisi, Georgia.

WIZZ a alocat aeroportului din Kutaisi o aeronavă Airbus A320 de ultimă generație și a început să opereze 7 noi rute cu prețuri reduse spre destinații atractive ca Berlin, Dortmund și Munchen Memmingen în Germania, Larnaca în Cipru, Milano în Italia, Sofia în Bulgaria și Salonic în Grecia. Cu aceste noi destinații, WIZZ oferă acum 11 rute la preț redus, spre 8 țări, din Kutaisi. De asemenea, WIZZ oferă 70 de destinații de la bazele sale din Budapesta, Katowice, Sofia, Vilnius și Varșovia – ceea ce va însemna pentru pasagerii din Georgia oportunitatea de a călători în toată Europa, la cele mai mici prețuri.

Primul zbor din Kutaisi a decolat în 2012 și, de atunci, peste 600.000 de pasageri au zburat din și spre Georgia. Operațiunile WIZZ nu numai că oferă o conexiune avantajoasă între Georgia și restul Europei, dar stimulează, de asemenea și locurile de muncă din industriile de aviație și turism. În 2015, Wizz Air a transportat mai mult de 125.000 de pasageri pe rutele sale din Kutaisi, ceea ce înseamnă susținerea a aproximativ 100 de locuri de muncă la nivel local. Baza WIZZ din Kutaisi reprezintă o investiție de 98 de milioane de dolari și va crea 36 de locuri de muncă directe în companie. Echipajul de bord local Wizz Air este instruit la cele mai înalte standarde – ceea ce se traduce prin experiențe extraordinare la fiecare zbor WIZZ.

Wizz Air sărbătorește acest eveniment important prin reducerea tarifelor cu 20% pe toate zborurile spre și dinspre Georgia. Reducerea biletelor de călătorie de astăzi poate însemna o oportunitate de a face economii pentru pasageri și pentru cei ce doresc să viziteze țara. Biletele pornesc de la doar 9,99 euro și pot fi cumpărate până la miezul nopții pe site-ul wizzair.com, disponibil acum și în limba locală.

Screen-Shot-2016-09-23-at-13.18.12.png


Continue reading...