Londra Luton, prima baza Wizz Air din Marea Britanie

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, deschide astăzi prima sa bază din Marea Britanie pe aeroportul Londra Luton.

WIZZ va aloca la aeroport una din noile sale aeronave A320, extinzând astfel numărul operaţiunilor din Luton la 42 de rute, inclusiv trei noi către Tel Aviv, Pristina şi Kutaisi. De asemenea, WIZZ sărbătoreşte transportarea a 30 de milioane de pasageri pe rutele sale cu preţ scăzut din Londra Luton. Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 milioane a călătorit de la Varna, Bulgaria spre Luton şi a fost întâmpinat la sosire de către reprezentanţii companiei cu un bilet dus – întors. Pentru a sărbători aceste repere importante, WIZZ le oferă clienților săi din Marea Britanie o promoţie specială, 20% reducere pe toate cele 82 de rute care fac parte din reţeaua sa de rute la preţ scăzut din UK până astăzi, joi 22 iunie, la miezul nopţii.

30m-pasageri_UK.jpg


Stabilirea bazei la Londra Luton reprezintă o investiție WIZZ majoră în Marea Britanie, creând 36 de locuri de muncă directe la compania aeriană. Echipajul local Wizz Air este instruit la cele mai înalte standarde, iar flota companiei este una dintre cele mai tinere din Europa şi asigură pasagerilor pe fiecare zbor servicii înaltă calitate. Noua aeronavă alocată bazei va susține începerea operațiunilor către trei destinații mult așteptate: Tel Aviv în Israel, Pristina în Kosovo și Kutaisi în Georgia, care este, de altfel, singura legătură directă dintre Kutaisi și Marea Britanie. Frecvențele pe unele dintre cele mai populare rute ale WIZZ către România vor crește odată cu sosirea noii aeronave: Suceava de cinci ori pe săptămână, Constanța de patru ori pe săptămână, iar zborurile din Iași vor fi operate zilnic.

Screen-Shot-2017-06-22-at-14.50.43.png


Angajamentul față de Londra Luton

În 2016 WIZZ a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri pe rutele sale din Londra Luton, devenind cel de-al doilea mare operator de pe aeroport. În 2017, Wizz Air va avea aproape 6,3 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Londra Luton, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an.

Angajamentul față de Marea Britanie

Prima zbor al companiei Wizz Air din Londra Luton a fost în mai 2004 spre Katowice. Astăzi, rețeaua WIZZ britanică cuprinde 82 de rute către 42 de destinații de pe 9 aeroporturi. În 2016, Wizz Air a transportat peste 6,6 milioane de pasageri pe rutele low-cost din Marea Britanie, ceea ce reprezintă o creștere de 30% de la an la an și permite creearea de aproape 5.000 de locuri de muncă** locale în industriile asociate. De la începutul operațiunilor, peste 35 de milioane de pasageri au ales să călătorească cu WIZZ, profitând de tarifele reduse din Marea Britanie către Europa Centrală și de Est. Biletele pentru noile rute sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate de la doar 23,99 lire sterline / segment pe wizzair.com.

Wizz-@-Luton.jpg


Owain Jones, Wizz Air Chief Corporate Officer, a declarat: “Suntem mândri să sărbătorim deschiderea primei baze WIZZ în Marea Britanie la aeroportul din Londra Luton. Primul zbor al companiei Wizz Air a fost la Londra Luton în 2004 și, de atunci, am transportat 30 de milioane de pasageri pe rutele noastre la preţ scăzut de pe acest aeroport şi am stimulat în acest fel industriile de turism și de aviație locale, consolidând în același timp parteneriatele de afaceri dintre Marea Britanie și Europa Centrală şi de Est. Noile noastre operațiuni de la baza din Luton vor crea o serie de locuri de muncă la nivel local, în timp ce noile destinații adăugate la rețea vor reprezenta pentru pasagerii WIZZ din Marea Britanie şi mai multe oportunităţi de călătorie şi de a descoperi Europa pe cele 42 de rute populare spre 18 țări care operează acum din Londra Luton. Echipajul nostru asigură pentru fiecare pasager ce alege să călătorească la bordul aeronavelor WIZZ servicii de înaltă calitate.”

UK_30-milioane-pasageri.jpg
Share

Continue reading...