• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

LOT Polish Airlines - LFs si Statistici

oldblueeyes

Well-Known Member
De ce? Ruta deja e construita, mental conexiunea pe long haul a ajuns in agentiile de booking. In plus, apar primele efecte word-to-mouth unde LOT puncteaza cu 787.

Disconnected

Well-Known Member
@oldblueeyes sunt mulți romani care deja pleacă pe long-haul cu LOT.. primisem recent pe site un comentariu de la cineva care intreba daca timpul de 1,5h e suficient pentru tranzit la WAW, pleacă mai departe cu LOT la LAX... :)

oldblueeyes

Well-Known Member
Stiu. Problema din Bucuresti era acum vreo 10 ani timpul mare de transfer, dar acum cu marirea frecventelor si noul aeroport treaba s-a rezolvat. Cu securitatea nu e problema ca esti practic in spatiul non-Schengen, in aceeasi parte a terminalului la portile cu numar mic.

Cred ca LF se va consolida in bine, deoarece la anul vin doua 787 noi si creste oferta de transfer.

Daca vor elibera si unele EJets cu noile 737 vor avea si loc pentru alte feedere. Sunt curios daca vor cauta o a doua destinatie din RO.

Disconnected

Well-Known Member
@oldblueeye, eliberează ejets si dupa tranzacția cu nordica, ei vor opera rute pentru lot

Sent from my iPhone using Tapatalk

15DEC17
LO653 - WAW/CLJ - 70 pax / LF 90 % (SP-EQE)
LO654 - CLJ/WAW - 37 pax / LF 47 % (SP-EQE)

16DEC17
LO651 - WAW/CLJ - 71 pax / LF 91 % (SP-EQC)
LO652 - CLJ/WAW - 51 pax / LF 65 % (SP-EQC)

• 👍
Reactions: 1 users
03mar2018
LO652 CLJ-WAW - 17 pax (a/c SP-EQD)
LO651 WAW-CLJ - 20 pax (a/c SP-EQD)

05mar2018
LO654 CLJ-WAW - 22 pax (a/c SP-LDI)
LO653 WAW-CLJ - 54 pax (a/c SP-LDI)

• 👍
Reactions: 1 users

North

Member
07.07.2018
LO 651 WAW-CLJ, Dash8-Q400,
Am numārat 9 locuri libere in aeronavā.
Asta inseamnā 69 pasageri, ( 6 business, 63 economy), LF 88%.

• 👍
Reactions: 5 users