• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

LOT Polish Airlines (LO/LOT)

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Conform unor surse, cei de la EuroLOT se "bat" cu Turkish pe al 6lea B787 al celor de la LOT.
EuroLOT vor sa zboare catre Bangkok (wetlease), iar cei de la Turkish l-ar dori pentru Istambul - San Francisco.
 

oldblueeyes

Well-Known Member
Pe strategia actuala nu ar avea cu ce.. desi mai au in curte vreo 2-3 Emraer 145 de care nu prea pot sa scape. 170 e cam mare si acolo strategia e de asemenea trecerea pe 175, iar Q400 la Eurolot nu prea au capacitati libere momentan.
 

Ovidiu Veres

Well-Known Member
Ei pot. Bravo lor!
Oricum sunt prietenii mei, montajul e realizat cu DSLR. In plus, vreau si eu o macheta de Dreamliner semnata.
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
DSLR/smartphone sau Nokia de acum 10 ani, au o flota si se mandresc cu ea.
 

Todd is Back

Well-Known Member
Este ceva sa ai deja 6 avioane "game changers" de mare eficienta la aceasta ora. Au reusit sa gaseasca resursele de finantare si evident sint pe drumul cel bun catre profit operational. Faptul ca LOT ofera aceste aeronave in wetlease, ma face sa cred ca aceasta "activitate" sta la baza schemei de finantare a acestor aeronave.
 

oldblueeyes

Well-Known Member
Todd, explicatia e alta. Problemele Dreamlinerlor au avut ca efect niste costuri one time care au impus un imprumut de stat. UE a aprobat imprumutul cu conditia ca operational compania sa fie adusa intr-un an pe zero, ceea ce s-a si intimplat mai devreme decit preconizat.

In primul rind flota de 767 era de 5 bucati, asa ca vorbim de o crestere moderata. Se planificau mai demult rute in Vietnam, Tokio si Shanghai, a caror deschidere a fost aminata dupa ce 767 a aterizat pe burta si lansarea 787 a fost cu probleme. Cel mai probabil vom vedea o revenire graduala la acele planuri, pina atunci compania folosindu-se de resurse pt a face bani fara risc. DEsi... mai exista optiuni de inca 2 bucati.

Cit despre flota, deocamdata au vreo6-8 E145 la vinzare, unele returnate din Ucraina si 6 E170 sunt disponibile pt maritis.

Apropos, mai nou au si ei un retrojet, am zburat marti cu el..e incredibil cit de mult poate semana cu retrojetul Taromului, parca de-a lungul istoriei ar fi fost companii surori.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Incepand din iunie, LOT Polish Airlines isi extinde oferta pentru pasagerii sai prin introducerea Economy Plus, o noua clasa de calatorie, si a unui nou tarif: LOT Economy Simple.
Noua clasa Economy Plus va fi oferita din iunie pe toate zborurile LOT scurt si mediu-curier. Cei care opteaza pentru aceasta clasa "vor primi un produs Business la pretul unuia Economy". Un bilet Economy Plus vine cu: numar hotline dedicat ce poate fi apelat de pasager, check-in efectuat la ghiseul Business Class, prioritate la imbarcarea si la livrarea bagajelor, dar si un autobuz dedicat pentru situatiile in care avionul nu este tras la "burduf" pe aeroportul Chopin din Varsovia. La bord, biletul Economy Plus se traduce printr-o selectie de preparate si bauturi ca si la Business Class, presa zilnica si un loc in partea din fata a avionului, dupa Business Class. In plus, pasagerii Economy Plus vor acumula mai multe mile in programele de fidelizare. In Europa, pasagerii clasei Elite Premium (Premium Economy) de pe zborurile lung-curier vor calatori Economy Plus.

Totodata, LOT Polish Airlines anunta un nou tarif. Denumit LOT Economy Simple, acesta se adreseaza pasagerilor pentru care pretul cel mai mic conteaza cel mai mult. Persoanelor care zboara des in city break-uri de weekend si calatoresc, de obicei, doar cu bagaj de cabina. Pretul biletelor Economy Simple va fi cu pana la 30% mai mic decat al celor din Economy Class. Daca aveti si bagaj de cala, veti plati in plus 15 EUR. Bagajul de cala ramane, in continuare, gratuit pentru cei din Economy Class. Biletele Economy Simple aduc si check-in online, respectiv o bautura si un snack dulce cand ajung la bordul avionului. Acest tip de bilete include si acumulare de mile frequent flyer.
aeronews.ro
La LOT se munceste ! Si inca bine !
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Norwegian Long Haul (DU, Oslo Gardermoen) is set to wet-lease an B787-8 from LOT Polish Airlines (LO, Warsaw Chopin) for use on flights to the United States. Polish travel portal, pasazer.com, says the aircraft will be deployed on flights from Copenhagen Kastrup to New York JFK, Fort Lauderdale Int'l, and Las Vegas McCarran over the period October 27 until November 30.
In line with its ongoing restructuring programme, LOT has already leased out its Dreamliner fleet to other operators such as Finnair (AY, Helsinki Vantaa) as well as charters for tour firms such as Rainbow Tours
ch aviation
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Reduceri la LOT :
Now tickets are even cheaper - book your flight today!
Only to 19th October 2014Applies to travels:

2nd November - 12th December 2014 & 13th January - 22nd March 2015

Prices apply to the round trip flights with free checked-in baggage.
LOT
Cateva preturi:

Bucharest - Warsaw 139 EUR Bucharest - Hamburg 179 EUR Bucharest - Beijing 495 EUR etc
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Top