Lufthansa Destination Running aduce bilete catre destinatii de vis

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Lufthansa lansează Destination Running, o competiție destinată tuturor celor atrași de conceptul unei vieți echilibrate și sănătoase, dar și dornici să descopere unele dintre cele mai frumoase destinații exotice din programul de zbor Lufthansa.

Concursul le oferă participanților șansa de a câștiga bilete de zbor către o destinație de vis, dar și o serie de alte premii care le vor completa stilul de viață activ. Pentru a se înscrie, fiecare persoană interesată, care va avea titlul de „pilot”, trebuie să-și aleagă un partener de alergare, respectiv un „co-pilot”, să intre apoi pe platforma www.lufthansa-dreamscapes.com și să selecteze una dintre cele 7 destinații exotice noi care se regăsesc în programul de zbor Lufthansa: San Jose (în California, SUA), Tampa (în Florida, SUA), Cancun (în Mexic), Panama City (în Panama), Nairobi (în Kenya, Africa), Male (în Insulele Maldive) sau Mauritius (insula Mauritius, Oceanul Indian).

Pilotul îi va trimite apoi co-pilotului link-ul generat în website pentru ca acesta să se autentifice, la rândul său. Echipa astfel formată trebuie apoi să alerge numărul de ore corespunzător călătoriei către destinația aleasă. Pentru a contoriza timpul de alergare, participanții pot folosi oricare dintre aplicațiile standard pentru alergare, precum Fitbit, Garmin, Strava, Runtastic, Jawbone sau mapmyrun, care va fi apoi sincronizată la platforma www.lufthansa-dreamscapes.com, validând astfel participarea în concurs.

Lufthansa Destination Running a fost inspirată de conceptul „life balance”, un stil de viață activ ce pune accent pe găsirea unui echilibru între viața profesională și dezvoltarea personală, punând în prim-plan atât mișcarea, cât și experiențe inedite, cum sunt călătoriile către destinații exotice. Concursul se va desfășura până pe data de 14 noiembrie, atunci când toate înscrierile valide vor intra în cursa pentru premiile puse în joc. Marele premiu constă în 2 bilete de zbor la clasa Premium Economy către destinația aleasă din cele 7. Alți 49 de câștigători vor primi camere video Go Pro Hero 4, smartwatch-uri Garmin Vivoactive HR Sporthur sau dispozitive de tip armband pentru smartphone-uri. Pentru mai multe detalii referitoare la desfășurarea concursului accesati www.lufthansa-dreamscapes.com

Clasa de călătorie Premium Economy este pusă la dispoziția pasagerilor Lufthansa în toate zborurile intercontinentale, oferindu-le acestora un plus de confort la un preț accesibil. Scaunele din această clasă asigură cu până la 50% mai mult spaţiu decât cele din clasa Economy, oferindu-le, totodată, pasagerilor o serie de facilități superioare precum: cotiere proprii fiecărui scaun, suporturi de sticlă, spații extra de depozitare, scaune mai flexibile, priză electrică, două bagaje de cală de 23 de kg fiecare și meniu à la carte. Peste 1,5 milioane de pasageri aleg anual să călătorească la clasa Premium Economy.

Cele 7 destinații exotice au fost introduse în programul de zbor al Grupului Lufthansa pe parcursul ultimelor 12 luni. Costul unui bilet de zbor dus-întors, la clasa Economy, cu plecare din București și cu toate taxele incluse, către fiecare dintre cele 7 destinații, este:

San Jose – începe de la 689 Euro;
Tampa – începe de la 739 Euro;
Cancun – începe de la 859 Euro;
Panama City – începe de la 589 Euro;
Nairobi – începe de la 549 Euro;
Male – începe de la 669 Euro;
Mauritius – începe de la 829 Euro

Continue reading...