Mentenanta

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
No ase, sunt deschise si voi da si click sporadic si daca ii ceva interesant voi si naviga :D Ma bucur ca am reusit sa ne intelegem!

Este greu cu convorbirea "long distance". Mai e NSA pe fir, mai cenzureaza altii :)

• 👍
Reactions: 1 users
Am dezactivat si eu adblocker aici, pana acum nu-i dadeam atentie... cu click-urile mai greu, probabil.

• 👍
In urmatoarele 10 minute voi efectua un update. Posibil sa apara unele erori.[DOUBLEPOST=1397074959][/DOUBLEPOST]Am scapat cu bine.
Functionam cu ultima versiune de xen.

Last edited by a moderator:
  • 👍
keep-calm-forum-upgrade-in-progress.png
[DOUBLEPOST=1400088822,1400087585][/DOUBLEPOST]Over.

• 👍
Reactions: 3 users
Maine dimineataIn aceasta seara se vor efectua lucrari de mentenanta.

Last edited by a moderator:
In urmatoarele minute voi efectua un mic upgrade. Nu va panicati.

Am efectuat update al temei. Pot apare probleme de afisare, pentru a evita recomand o golire de cache sau o reincarcare fortata a forumului in browser. Asta se poate efectua apasand CTRL+R.

• 👍
Reactions: 2 users
Azi voi efectua lucrari de mentenanta si upgrade la forum. Pot apare erori, mesaje care dispar, etc.
Rabdare ;)

• 👍
Reactions: 3 users
Scuze de disparitia subita de acum doua zile. Am intampinat niste probleme cu compania de hosting. Incet incet ne revenim.
Momentan forumul ruleaza cu resurse minime. Pe parcursul zilelor urmatoare va reveni la parametri normali.

Va rog postati in acest thread daca inampinati probleme, nu aveti drepturi necesare pentru a efectua postari, sau daca aveti prea multe drepturi pe undeva ;)

Mersi pentru intelegere.

Bine ati revenit. Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa ne spuneti, probabil multi vor sa ajute intr-un fel sau altul, inclusiv financiar.

Ca si prim bug report vreau sa semnalez ca butonul de "Donate to us!" nu functioneaza.

• 👍
Reactions: 1 user
Multumim pentru disponibilitatea aratata, probabil ca vom reveni cu ceva propuneri în acest sens.

Bine ati revenit!
Sa speram ca o vom scoate, imreuna, la capat. Si eu vreau sa va ajut!!

Tinta este readucerea tuturor functiilor pe care le-am avut + ceva noutati. Unele pluginuri nu sunt compatibile cu ultima versiune de forum, suntem in modul trial and error.
Incet incet.
[doublepost=1442144525,1441477543][/doublepost]Functionalitatea forumului a revenit la 99%, parerea mea.
Lipseste ceva important? Aveti recomandari?

• 👍
Reactions: 2 users
La postarile cu mai multe like-uri nu se mai poate da click pe "x people like this" pt a vedea cine a fost. Multumim Zsolt

Acest lucru se intampla, doar la mesajele/likeurile date pana acum 3 saptamani.
La mesajele noi nu se intampla asta. Daca totusi doresti sa vezi cine a dat like, dai un dislike, dupa care dai like iar.