Accident MH17 AMS - KUL (9M-MRD)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Cadavrele au fost jefuite. Iar rusii cer voie Ukrainei sa permita accesul in zona. Oare ce vor rusii acolo? Mish mash?

Deci cand aud de asemenea tragedii imi vine sa nu ma mai niciodata intr-un avion... Nu imi vine sa cred oricum ce s-a intamplat !

Stiu ca nu va place A3, dar la aceasta ora au invitati ce merita sa fie ascultati!

Separatistii pro-rusi ar fi gasit cutia neagra a avionului.

LE: Ei neagă ca ar deține cutia neagră.

Last edited by a moderator:
Dusi cu pluta urat de tot acesti criminali, sa doboare un avion la altitudine de croaziera plin cu oameni nevinovati...nu exista nicio scuza pentru doborarea avionului!
RIP pentru toate victemele! condoleante tuturor familiilor...:(

Nu exista cutie neagra. Exista FDR si CVR

Se pare ca deja ROMATSA are trafic :

Doua aeronave Airfrance au survolat teritoriul Romaniei. Una spre Kuala Lumpur iar cealalta spre Singapore.

Code:
https://www.youtube.com/watch?v=FKIlueJg4cA#t=33

Momentul in care avionul este lovit, si prabusirea.
Se pare ca e intr-o bucata, cel putin la inceput.

[/DOUBLEPOST]Fake, este un AN30, doborat cu cateva zile inainte.

Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 1 users
Aveam eu senzatia de deja-vu, dar si dubii..
E AN30-ul, dar totusi, sunt curios de masurile ce vor fi luate, chiar nu se intervine in zona? Stiu, intrebarea e copilareasca.

Din pacate va fi greu. ONU se pregateste de o sesiune extraordinara, insa Rusia se va folosi de dreptul ei de veto, si va refuza orice propunere.

Deja sunt implicati direct americani, germani, olandezi, ca sa nu mai zic de restul. Conflictul din zona are deja alta culoare.
Nu se intampla asa ceva in orientul mijlociu, se nenorocesc doar intre ei, dar se intampla aici, unde niste incontrolabili trag la intamplare sau din greseala. Si separatist sa fiu in zilele astea si m-as face mic mic de rusine.

Eu, as trece prin ei ca si cutitul fierbinte prin unt.

• 👍
Reactions: 3 users
La bord s-a aflat si o un cetatean Roman, cu dubla cetatenie. Nu locuia in RO.