Miting aerian 5 Mai 2012

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

petrudimoff

Well-Known Member
Feb 13, 2012
1,190
395
83
LRCL
www.flickr.com
Sursa: http://www.airportcluj.ro/index.php?section=14&page=97

"Cu ocazia aniversării a 80 de ani de la înfiinţarea sa, în anul 1932, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca organizează un miting aerian, in data de 5 mai, 2012.

Salturi ale paraşutiştilor, demonstraţii ale planoarelor, acrobaţii cu avioane Extra 300 ale Aeroclubului României, elicoptere PUMA şi avioane de luptă MIG-21 Lancer ale Forţelor Aeriene Române, cât şi elicoptere EC 135 şi IAR 316 B Alouette ale Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.- toate acestea vor contribui la crearea unui spectacol aerian de proporţii şi a unei atmosfere fascinante.

Mitingul aerian este dovada libertăţii, a curajului, a profesionalismului unor oameni devotaţi şi pregătiţi în a crea un eveniment notabil, menit să încânte cât mai mulţi iubitori ai aviaţiei.

Spectatorii noştri vor putea admira îndeaproape aptitudinile de zbor şi acţiunile pline de suspans ale protagoniştilor mitingului aerian: piloţi profesionişti din cadrul Aeroclubului României, al Forţelelor Aeriene Române şi al Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.. ""Vă aşteptăm, deci, să luaţi parte la mitingul aerian, organizat de către Consiliul Judeţean Cluj şi Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, în data de 5 mai, 2012, între intervalul orar 09:30- 12:00. Intrarea este gratuită, iar accesul se va face începând cu orele 08:30. "
 
Buna ocazie de iesit la aer curat! Acum, ca voi imprumuta 200mm-ul, iau si filmacioasele cu mine, aveti ceva hint-uri despre o locatie deosebita?
Sau simplu direct pe pista, unde se simte omul bine?

Daca e sa ne intalnim, probabil ca ma voi deosebi de restul lumii, carand dupa mine un GoPro infipt intr-un stativ, probabil si un trepied, dar mai ales un aparat foto pe dupa umar. Daca nu eu, cel putin doamna va fi cu foto. Eu pe parte de 60fps, sa vedem daca extragem ceva din ele ;) Daca ma vedeti, trageti-ma de maneca, sa ne cunoastem.

Distractie placuta!

Later edit: tocmai mi-a trecut Wizz-ul deaspura capului. Pai se schimba dalele de beton sau nu? Credeam ca nu se poate suporta gabarit mare...
 
Mea culpa! Citisem corect, intelesesem ce-am vrut eu. Credeam ca deja e inchis pana luni.
Si am presupus ca pt. maine dimineata acopera repede cu niste bitum turnat pe ploaie. 8)