Miting aerian - CLJ 2014

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,309
2,894
903
44
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
10311773_455959904533892_3776334420188897471_n.jpg
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Dupa cate am inteles, urmeaza detalii.
Cu siguranta vor fi cei de la Aeroclub cu extra, MAI cu vre-un Mi, Puma, Mig, etc

Trupa de la CLJ a devenit secretoasa, deci va trebui sa pipaim noi, cei care suntem mai departe.
 
Pe site-ul aeroportului scrie parca: Aeroclubul, parasutisti, elicopterul fumacios al MAI si multa imaginatie, caci MIG-urile sunt la alt exercitiu in alta parte, auzisem. Cam subtire anul asta, dar poate avem noroc de vreun emergency si vine un A330, atunci sa vezi activitate.

Cine nu e din Cluj si vine, poate sa întrebe aici detalii despre locatie, parcare, etc.
 
Ceva loc special pt spotteri? cum spune mai sus Zsolt,multi dintr spotteri din CLJ au devenit secretosi....
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Pana acum sunt 3 care sustin asta.
 
Eu sunt plecat, am rugat pe cineva de aici sa se ocupe de organizare si nu poate..... Eu vin maine seara..... si nu ma ocup de organizat, nu am nici timp nici chef........ Octavian deja mi-a comunicat ce vrea....... Si pe Rospotters este cumva tot in sarcina mea vorbitul...... Unde ii secretul? Daca nu crezi poti sa ceri detalii de la Petru......[DOUBLEPOST=1399195706][/DOUBLEPOST]Si pana la urma poate sa isi asume si altcineva organizarea...... Prea mult asteptati mura'n gura
 
Aaa, nu este vorba strict de eveniment. Eu vorbeam la general.
Tot cate unu apar la gard, fiecare cu secretele lui, etc.
Unii zici ca au interzis la postat poze, etc. Nu intru in detalii, ca iar ne luam la bataie si pumni virtuali, ca si in threadul photoavia, pe care nici macar nu s-a implementat un contor (vizibil sua ascuns) de vizitatori.
 
Pana la urma la cine trebuie transmise datele celor care vor intra ? Nu de alta dar macar sa stim din timp. Eu personal as vrea din nou pe acoperis doar sa nu ploaie asa cum a plouat azi.Daca nu isi ia nimeni responsabilitatea pana marti as fi dispus sa intocmesc eu lista si sa o depun la aeroport.
 
Eu m-as risca sa spun sa se faca lista aici. Insa dat fiid faptul ca suntem prea putin vizitati de cei avizati, mai bine o las balta.
 
Eu zic sa nu cadem in plasa sindromului de inferioritate si sa o facem aici , ce e drept ne trebuie CNP urile si seriile actelor de identitate care totusi nu cred ca e bine sa fie puse la dispozitia publicului. Cine nu ne urmareste nu va fi pe lista si vor sti sa ne urmareasca data viitoare (e pierderea lor nu a noastra) dar eu zic ca suntem destui cei care urmarim acest forum si o facem cu placere.
 
Sa imi zici exact ce informatii sunt necesare si voi face un formular pentru trimiterea datelor. Totul va fi confidential, iar aici se vor posta doar numele celor inscrisi.
 
Mai domnilor, Petru poate sa confirme ca am cerut o lista si cu fly-ra....... Dar daca va descurcati foarte bine, pentru mine e ok oricum...... Am scapat de un stres, ca si pentru mine se vor stresa altii...... Mai ales cq sunt sanse mari sa nu pot veni.....
 
Rares, Petru nu poate confirma pentru ca nu este in tara, are net limitat. Iti confirm eu, ca la noi nu a ajuns nimic.
Daca lumea de la CLJ nu se poate intelege, atunci fiecare isi face lista lui. Unii intra pe pile, altii pe noroc, si spera sa nu ii sape altii.
 
Atunci ai onoarea sa il intrebi pe Octavian..... Dar sti ceva..... Fiecare padare pe graiul ei piere..... Eu am incheiat aici..... Va descurcati..... Este ultima mea interventie .....[DOUBLEPOST=1399224469][/DOUBLEPOST]Oricum multumesc pentru ca ma faci mincinos, sper ca vei fi suficient de barbat (ma indoiesc) sa iti ceri scuze cand vei descoperi ca pamantul e rotund si se invarte in jurul soarelui pentru ca prin ingnoranta si prostie ai reusit sa ii lasi fara persoana care chiar a vrut sa ajute! Sper sa rezolvi tu intrarea..... (Nu ii interdictie, nu pun "pile" doar te las pe tine ca tare esti grozav si fudul)
 
Last edited by a moderator:
Eu nu te-am facut mincinos. Daca am scris ceva de genu mai sus, iata: "Te rog frumos sa ma ierti, imi cer iertare."
Nu mai sunt nici macar 5 zile pana la eveniment. Daca incercarea mea de a face/crea un formular de inscriere te-a deranjat, ma repe, te rog sa ma ierti.

Ignoranta? prostie? Eu te fac mincinos, zici tu, iar tu ma faci prost pe fata? Fain am ajuns.
Eu nu vreau fac nimic, Domnule, EU incerc sa ajut. Am luat destule tzepe marca RO, incat sa stiu sa ma tin departe de multe.
Paranteza ta imi da dreptate, intr-un fel. Suna a: nu va jucati cu mine, nimeni nu se va juca cu voi.

Inca mai sper sa imi demonstrezi prin ce actiune de`a mea am dobandit calificativele de ignorant si prost.
 
Formularul de inscriere este online. Se pot face inscrieri pana pe data de 8 Mai, orele 20:00.
Posibil sa intervina modificari pe parcurs, urmariti acest thread.
Formularul este disponibil aici.
 
  • 👍
Reactions: 2 users