NEW ROUTE / Sibiu – Koln cu Blue Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Compania Blue Air și Aeroportul Internațional Sibiu (SBZ) anunță operarea primului zbor spre Koln, a doua destinație din Germania deschisă din Sibiu.

91 de pasageri au venit la Sibiu cu zborul inaugural si 122 au plecat spre Koln. Nouta ruta va fi operata in fiecare luni si vineri dupa urmatorul orar:

0B322 Koln/Bonn – Sibiu 09:35 – 13:00 (ore locale)
0B321 Sibiu – Koln/Bonn 13:40 – 15:10 (ore locale)

Marius Ioan Gîrdea, Directorul Aeroportului Internațional Sibiu a declarat: “Comunitatea sibiană și din împrejurimi a așteptat cu nerăbdare vestea redeschiderii rutei spre Koln. Alături de Stuttgart, este o nouă punte de legătură pentru turiști și oameni de afaceri din cele două țări, și suntem convinși că va fi intens tranzitată. În dinamica dezvoltării Aeroportului Internaţional Sibiu, introducerea unei noi destinații vine ca o urmare fireasca a nevoilor comunităţii, ce va stimula dezvoltarea regiunii şi asigurarea mobilității cetățenilor prin facilitarea conectivității cu una dintre regiunile de interes determinate pentru dezvoltarea economică, a turismului regional şi a serviciilor conexe. Aeroportul va continua să se implice în activități esențiale concentrate pe satisfacerea nevoilor de transport aerian din regiune în vederea introducerii de destinaţii ce satisfac nevoile comunitaţii: turism, trafic etnic, mediu de afaceri – una dintre acestea fiind Sibiu – Koln.”

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: “Suntem extrem de madri sa fim prima si singura companie aeriana care ofera zboruri directe intre Sibiu si Köln, al patrulea oras ca marime din Germania, fiind renumit pentru industria contructoare de automobile. Cele doua zboruri saptamanale vor avea un aport important la dezvoltarea turismului si sustinerea economiei din regiunea Sibiului. Aceasta ruta sublinieaza dorinta noastra de a ne extinde prezenta in Germania, unde momentan operam pe 4 aeroporturi.”Continue reading...