• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Nice Côte d'Azur (NCE/LFMN)

cocolino

Active Member
Vint zdravan astazi la Nisa. Citeva curse diverted catre Lyon sau Torino (la Marseille era, cred, aceeasi poveste). NCE e acum in topul aeroporturilor cu intirzieri mari pe flightradar. Am iesit cu bicicleta la plimbarea zilnica catre aeroport cu vintul din fata-stinga (SV), iar cit timp am stat la aeroport sa vad un turc si-un AF cum faceau go-around, vintul s-a sucit dinspre SE. Asa ca tot cu vintul cam din fata m-am intors acasa... :eek:
0B149 a aterizat cu bine si la timp.
 

cocolino

Active Member
Astazi /maine accesul cu masina la aeroport a fost/va fi blocat blocat de greva taximetristilor. Acestia protesteaza impotriva soferilor UberPop si companiilor VTC (vehicule de transport cu sofer, in traducere). Accesul pe bretelele catre terminale dinspre Promenade des Anglais si autostrada A8 a fost blocat inclusiv cu cauciucuri incendiate. Politia statea si le pazea, probabil sa nu se stinga. ;) Zborul EasyJet 1685 catre Bordeaux a fost anulat pentru ca echipajul n-a putut ajunge la aeroport.
Pe de alta parte, UberPop e interzisa de catre justitia franceza dar inca e utilizata in ciuda batailor pe care le-au luat unii taximetristi Uber de la taximetristii clasici.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

cocolino

Active Member
Din cauza de vint de forfecare, mai multe zboruri spre NCE au fost diverted la Marsilia, Toulon sau Lyon in aceasta dupa-amiaza. Situatia si-a revenit intre timp. Sursa.
 

cocolino

Active Member
Prima data cind vad WZZ la Nisa:
WCi8JIw.jpg

Poza e de luni, HA-LYQ venit de la Budapesta si a plecat la Bordeaux, probabil cu suporteri ai echipei Ungariei.
Azi am vazut o alta noutate la noi in sat, C-FMWV Air Canada NCE-YUL. Scuze pentru decorul de Auschwitz!
Y7IOrYk.jpg
 
  • 👍
Reactions: 5 users
Top