Noi destinatii flydubai: Makhachkala si Voronezh, Rusia

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Primul zbor flydubai spre Makhachkala a avut loc pe 31 octombrie. De asemenea, fldyubai a reluat zborurile spre Ufa (destinatie din Rusia deservita anterior).

Totodata, flydubai a anuntat ca va zbura si pe aeroportul Sheremetyevo din 29 noiembrie. Aceste noi rute, impreuna cu mai multe frecvente anuntate pentru mijlocul lui decembrie, va mari acoperirea flydubai in Rusia la 11 destinatii si 52 de zboruri / saptamana. De asemenea, flydubai zboara si spre Kazan, Krasnodar, Mineralnye Vody, Moscova (aeroportul Vnukovo), Rostov-on-Don, Samara si Yekaterinburg.

flydubai-touches-down-in-Voronezh-_1_.jpg


Jeyhun Efendi, Senior Vice President Commercial (UAE, EU, ME, CIS) flydubai, a declarat: “Am intrat pe piata din Rusia in urma cu 7 ani si continuam expansiunea. Cu aceste 4 rute noi / reluate si mai multe frecvente spre alte destinatii, oferim pasagerilor din Dubai mai multe posibilitati de a descoperi Rusia!” In prezent, flydubai opereaza zboruri catre 95 de destinatii din 44 de tari, inclusiv spre Bangkok (Thailanda), Colombo (Sri Lanka), Kathmandu (Nepal) si Zanzibar (Tanzania) – rute populare in randul turistilor rusi. Actuala flota flydubai include 58 de Boeing-uri 737-800 si trei 737 MAX 8.

Din 15 decembrie, flydubai va zbura de doua ori / zi la Bucuresti.
VIDEO / Air-to-air cu primul 737 MAX 8 flydubai (A6-MAX).
Parteneriat flydubai si Emirates, iata primele destinatii codeshare.

DSC_1466.jpg
Continue reading...