Noile uniforme TAROM by Catalin Botezatu

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Astazi, TAROM a prezentat – in cadrul unui eveniment ce a avut loc in terminalul plecari din Aeroportul Otopeni – noile uniforme ale personalului navigant.

Citim din comunicatul companiei: “Proiectul de schimbare a uniformelor companiei nationale TAROM a venit firesc din nevoia de a reprezenta corect imaginea de astazi a companiei si a fost construit in jurul valorilor companiei: traditie, eleganta, siguranta. Noul design are semnatura lui Catalin Botezatu. Ne-am dorit ca noile modele sa pastreze cromatica traditionala a brandului TAROM, intr-o nota mai proaspata si mai eleganta, adaptata cerintelor pasagerilor si tendintelor acestei industrii aflata intr-o permanenta evolutie.

In acest scop, noile uniforme readuc in prim-plan rochia si capa, elemente definitorii ale elegantei feminine. Uniformele de vara au, ca element de noutate, sacoul cu maneca trei sferturi pentru fete. Realizate in mare parte din materiale naturale si care corespund normelor de siguranta si calitate, uniformele au fost create atat pentru a asigura un confort optim celor ce le imbraca, cat si pentru a reprezenta cu distinctie si eleganta imaginea companiei. Uniforma personalului navigant si serviciile oferite la bord pasagerilor sunt doua elemente care completeaza imaginea unei companii aeriene.”Continue reading...