Norwegian: peste 4 milioane de pasageri intre Europa si SUA

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
De la inceperea zborurilor transatlantice Norwegian, in 2013, peste 4 milioane de pasageri au ales serviciile celui de-al 3-lea operator low-cost european.

Primele zboruri Norwegian peste Atlantic au decolat din Scandinavia spre SUA in mai 2013, dupa care au inceput zborurile din Londra spre SUA, in iulie 2014. La sfarsitul lui 2016, Norwegian a inceput sa zboare intre Paris si Statele Unite, 4 zboruri intre Barcelona si SUA urmand sa fie lansate in iunie 2017. In ultimii 3 ani si jumatate, Norwegian a oferit zboruri catre 8 destinatii americane: New York, Boston, Fort Lauderdale, Orlando, Puerto Rico, Las Vegas, Los Angeles and Oakland.

Pentru a sarbatori depasirea pragului de 4 milioane pasageri, Norwegian a acordat cate unui pasager norocos din Londra, Stockholm, Paris si Los Angeles cate doua bilete Premium dus-intors pe orice zbor lung-curier al companiei. In 2017, Norwegian va receptiona primul Boeing 737 MAX (pentru care este client de lansare) si inca 9 Dreamlinere. Din toamna, Norwegian va oferi zboruri si spre Bucuresti. Foto.

cdgk0lib2octjcdo8ale.jpg


Continue reading...