Noul Business Class Lufthansa debuteaza in 2020 pe Boeing 777X

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Astazi, Lufthansa a oferit mai multe detalii despre noua clasa Business care se va regasi pe Boeing-urile 777X incepand din 2020.

Acum 4 zile va prezentam pe pagina noastra de Facebook primele doua imagini cu noua cabina Business LH pentru 777X. Layout-ul intercalat 1-2-1 / 1-1-1 va permite fiecarui pasager sa aiba acces direct la culoar, iar unele fotolii vor deveni paturi complet plate lungi “de pana la 2,20 metri”. In functie de preferintele personale, pasagerii vor putea alege aceste locuri, unde lungimea patului este maxima, sau locurile ce ofera de doua ori mai mult spatiu de lucru, insa un pat mai scurt.

Toate reglajele noilor scaune, la fel ca si sistemul de divertisment la bord, vor fi controlate cu ajutorul unei “interfate digitale personale”. Pasagerii isi vor putea incarca wireless device-urile personale, iar ecranele Full HD ale sistemului IFE vor fi mai mari decat in prezent. Noile scaune Business Class au fost dezvoltate exclusiv pentru Lufthansa, peste 500 de pasageri oferind feedback in timpul fazelor de testare.

Pana la intrarea Boeing-urilor 777X in flota, in 2020, Lufthansa va introduce la inceputul anului viitor pe zborurile lung-curier noi saltele si paturi, respectiv pulovere pentru dormit (la cerere).

VIDEO / Impresii de calatorie la Business Class, respectiv First Class cu Lufthansa.

492714.jpg
marquee.jpg
492719.jpg




Continue reading...